...Firma Giuseppe Calvi & C. srl to stara olejarnia, założona w 1921 roku przez Giuseppe Calvi, a obecnie zarządzana przez Gianniego i Lucę Calvi, wraz z małą, ale wartościową grupą współpracowników.
Siedziba znajduje się od zawsze pod numerem 56 przy via Garessio w Imperia Oneglia, podczas gdy zakład tłoczenia oleju znajduje się w Pontedassio, wśród gajów oliwnych doliny Oneglia.
Nasza strategia biznesowa jest bardzo prosta: oferować dobre i naturalne produkty, przygotowane z wiedzą i elegancko zapakowane. Tak więc ...
...FIRMA PRODUKUJĄCA WARZYWAW OLEJU I OCIECIE, JESTEŚMY PRODUCENTAMI OD PONAD DWUDZIESTU LAT I PRACUJEMY NAD TYPOWYMI PRODUKTAMI NASZEJ PIĘKNEJ ZIEMI "APULIA" JESTEŚMY OBECNI NA RYNKU WŁOSKIM I ZAGRANICZNYM POD MARKĄ "GUSTI ANTICHI" JAKOŚĆ NASZYCH PRODUKTÓW NAS WYRÓŻNIA. NASZ KATALOG JEST DOSTĘPNY ONLINE POD ADRESEM www.gustiantichi.com...
Produkujemy i pakujemy, Oliwki w oleju, Kapary, Sycylijskie pesto. Dostawcy hurtowi dla sklepów tradycyjnych, wędzarni, winiarni, pubów, barów, restauracji. Skontaktuj się z nami, aby otrzymać dedykowane ceny. GIURBA konserwy sycylijskie powstały w 1995 roku w Rometta, z rodzinnych tradycji rolniczo-gastronomicznych oraz przepisów przekazywanych przez pokolenia. Zakład, położony na wybrzeżu tyrrenu, stanowi ważny element przemysłu spożywczego Sycylii. Konserwy, w kulturze wiejskiej, były zasobem, ale także koniecznością, aby przetrwać zimę i przechować plony ziemi poza ich sezonowością.
... wydajności produkcyjnej i niskim wpływie na środowisko, która poszukuje i produkuje produkty gwarantowane i śledzone, aby ułatwić i wzbogacić codzienne życie. Nasze wartości zawierają się w wytrwałości, innowacji i pasji. Praca z pasją to jeden z sekretów sukcesu. Dziś Citres zajmuje obszar 30 000 m², rozwijając 3 magazyny logistyczne zarządzane według lokalizacji, z całkowitą pojemnością 10 000 miejsc...
Gustopiù specjalizuje się w produkcji produktów roślinnych oraz przetwarzaniu ich na oliwy i marynaty typowe dla tradycji sycylijskiej. Firma przez lata wzbogacała asortyment produktów, zachowując zawsze pierwotny rzemieślniczy charakter pakowania, szanując tradycyjne i typowe sycylijskie przepisy. Dziś firma jest dobrze osadzona w różnych sieciach dystrybucji (GDO) i sprzedaje swoje produkty również w wybranych punktach sprzedaży na rynku krajowym i zagranicznym.
... wydajności produkcyjnej i niskim wpływie na środowisko, która poszukuje i produkuje produkty gwarantowane i śledzone, aby ułatwić i wzbogacić codzienne życie. Nasze wartości zawierają się w wytrwałości, innowacji i pasji. Praca z pasją to jeden z sekretów sukcesu. Dziś Citres zajmuje obszar 30.000 m², rozwijając 3 magazyny logistyczne zarządzane lokalizacyjnie, z całkowitą pojemnością 10.000 miejsc...
... „Ewolucja” odnosi się do cechy firmy, która ma w swoim zespole młodych i dynamicznych ludzi, zawsze na bieżąco zarówno w zakresie pośrednictwa handlowego, jak i wprowadzania nowych produktów oraz nowych przepisów, które najlepiej odpowiadają aktualnemu rynkowi, zawsze otwartemu na nowe potrzeby.
... suszone pomidory w oliwie czy suszone na słońcu cukinie w oliwie. Surowiec zawsze pochodzi od nas, aby zapewnić wyższą jakość naszym konsumentom. Po więcej informacji na temat naszej produkcji i przetwarzania, wystarczy skontaktować się z nami również za pośrednictwem naszej strony internetowej www.mygreenland.it.
Enogastronomia - Typowe Produkty Rzemieślnicze z Kalabrii
Siedziba prawna w Rzymie, natomiast dystrybucja i produkcja odbywa się bezpośrednio w Kalabrii w Crotone (KR).
Pomimo rygorystycznej rzemieślniczości produktu, w procesie przetwarzania stosowane są wszystkie najnowocześniejsze techniki zachowania higieny.
Hurt - Wysyłka na całym świecie.
calabriascerra współpracuje z firmą zajmującą się przetwarzaniem oliwek i przypraw rzemieślniczych.
Założona w 1950 roku, natomiast w przypadku wędlin współpracuje z firmą założoną w 1996 roku, której produkcja jest zawsze rygorystycznie rzemieślnicza.