• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • food

Wyniki dla

Food

WłochyBari i PouillesProducent/wytwórca
  1. I BUONI SENZA GLUTINE

    Włochy

    Firma I BUONI SENZA GLUTINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Diet - food. Jest również obecna w dziedzinach żywność bezglutenowa, mąki specjalne, dania bez glutenu, i pastylki do żucia bez glutenu. Ma siedzibę w Capurso, Włochy.

  2. TRADIZIONEVOLUZIONE DI IACULLI GIANFRANCO

    Włochy

    Firma TRADIZIONEVOLUZIONE DI IACULLI GIANFRANCO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Warzywa konserwowe w occie. Jest również obecna w dziedzinach konserwa, i food / beverages - wholesale and retail. Ma siedzibę w Cerignola, Włochy.

  3. CAGER S.R.L.

    Włochy

  4. CHEMIST'S RESEARCH & GENERICS S.R.L.

    Włochy

  5. ESADEA S.R.L.

    Włochy

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. APULIA FOOD S.R.L.

    Włochy

  2. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

    Włochy

    Verified by europages badge

    Dysponując gruntami o powierzchni ponad 300 hektarów sadzimy, pielęgnujemy i przetwarzamy wszystkie rodzaje warzyw. Naszym głównym produktem jest karczoch, przetwarzany co roku w milionach sztuk. Oprócz karczocha uprawiamy także pomidory, bakłażany, cukinie, paprykę i cebulę. Przetwory, w naturalnej zalewie lub w oleju są dostępne w różnych rodzajach opakowań: woreczki, puszki o wadze 1 kg, 3 kg oraz większe, w zależności od potrzeb naszych klientów. Firma korzysta z fachowej wiedzy ponad 200 pracowników oraz wykorzystuje najbardziej zaawansowane technologie w zakresie konserwowania żywności. Daje nam to możliwość bezpośredniego przetwarzania świeżych warzyw. Przetwarzanie składa się z kilku etapów i zawsze odbywa się w ciągu kilku godzin od zbioru. Posiadamy najważniejsze certyfikaty jakości w branży spożywczej m.in.: BRC food, ISO 9001: 2008 oraz certyfikat ICEA dla produktów ekologicznych. Od kilku lat, dzięki współpracy ze Slow Food, produkujemy przecier pomidorowy z pomidora Fiaschetto di Torre Guaceto.