...Zakłady przetwórcze do krojonych owoców, jogurtu, liofilizowanych i suszonych owoców, możliwości projektowe. Zakład przetwórczy dla owoców i jagód, morela, borówki, granat, nieszpuła, różne owoce.
... owoców do wyprodukowania 100 g dżemu.
Oprócz słodkich dżemów proponujemy słone konfitury, zaprojektowane do doskonałego towarzyszenia serom lub jako pyszne dodatki do mięs i wędlin. Wszystkie owoce i warzywa są gotowane w niskiej temperaturze, aby zachować smak świeżych produktów. Idealna kiełbasa jest smaczna, autentyczna i ręcznie robiona, zgodnie z tradycją Emilii.
...I sughi del principe to firma sycylijska zajmująca się produkcją wysokiej jakości specjałów gastronomicznych. Nasz proces produkcji jest kontrolowany od wyboru najlepszych surowców, aż po przetwarzanie w konserwy: pasztety, sosy do makaronu, pesto, chutney, galaretki owocowei winne, dżemyikonfitury oraz wszelkiego rodzaju kremy do smarowania. Produkty są wolne od dodatku konserwantów i barwników "jak stworzyła natura".