Włochy, Milano
...Wyprodukowany w maju, jest to miód o tonach niemal bezbarwnych do żółtego słomkowego. Ma bardzo delikatny zapach, kwiatowy oraz subtelny aromat cukierków, wanilii i słodkich migdałów, mało trwały w smaku. POŁĄCZENIA Słodzik par excellence, idealny do słodzenia kawy, herbaty i innych napojów, bez zmiany ich smaku. Doskonały do syropowania i kandyzowania owoców, w sałatkach owocowych i ciastach. Bardzo dobrze komponuje się z serami, świeżymi ricottami i serami pleśniowymi.
...Składniki: Miód, trufla biała (Tuber borchii Vitt. - pochodzenie Włochy) 2,5%, trufla biała (Tuber magnatum Pico - pochodzenie Włochy) 1%, aromat. Idealny w połączeniu z serami świeżymi/średnio dojrzewającymi oraz słoniną lub do przygotowania deserów.
Włochy, Firenze
...Składniki: Miód, trufla bianchetto (Tuber borchii Vitt. - pochodzenie Włochy) 2,5%, trufla biała (Tuber magnatum Pico - pochodzenie Włochy) 1%, aromat. Idealny w połączeniu z serami świeżymi/średnio dojrzewającymi oraz słoniną lub do przygotowania deserów.
Włochy, Abano Terme
...Krem do twarzy z cennymi składnikami emolientowymi, regenerującymi i ochronnymi. Jego formuła, wzbogacona o wodę termalną z Abano, miód i lawendę, sprawia, że jest idealny dla wszystkich typów skóry, które potrzebują intensywnego nawilżenia i ochrony przed czynnikami zewnętrznymi.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania