Włochy, Maruggio
... Bukiet: Delikatny, bardzo charakterystyczny Smak: Dobre taniny i struktura, miękki i otulający Temperatura podawania (Celsjusz): 16° - 18° C Zalecane: Czerwone mięsa, dzik, pikantne sery, mięsa, jagnięcina, sos mięsny, mięso z grilla, wołowina, kiełbasa, sery.
Włochy, Cerami
...Nasza jagnięcina jest hodowana na naszej farmie, gdzie mają swobodę wypasu, a ich dieta i dobrostan są dla nas najważniejsze. Pozyskujemy mięso z najlepszych farm na Sycylii i gwarantujemy, że nasza jagnięcina jest naturalnie hodowana na świeżym powietrzu, dojrzewa przez minimum 20 dni dla dodatkowej delikatności i jest w pełni oczyszczona z nadmiaru tłuszczu i błon, gotowa do użycia w kuchni. Ciesz się naszą pełną gamą wysokiej jakości steków i kotletów z jagnięciny karmionej trawą, pieczeniami z jagnięciny oraz kawałkami do gulaszu, a także naszymi burgerami z jagnięciny i mieloną jagnięciną.
Włochy, Torre De Passeri
Włoska przemysłowa produkcja mięsa - Jagnięcina, Owca, Koza, Arrosticini, Wieprzowina, Wędliny - Certyfikacja Halal Włochy...
Włochy, Messina
Wołowina, wieprzowina, jagnięcina Drób, jaja, wędliny i sery...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play