...
Bukiet: Delikatny, bardzo charakterystyczny
Smak: Dobre taniny i struktura, miękki i otulający
Temperatura podawania (Celsjusz): 16° - 18° C
Zalecane: Czerwone mięsa, dzik, pikantne sery,
mięsa, jagnięcina, sos mięsny, mięso z grilla, wołowina,
kiełbasa, sery.
...Nasza jagnięcina jest hodowana na naszej farmie, gdzie mają swobodę wypasu, a ich dieta i dobrostan są dla nas najważniejsze. Pozyskujemy mięso z najlepszych farm na Sycylii i gwarantujemy, że nasza jagnięcina jest naturalnie hodowana na świeżym powietrzu, dojrzewa przez minimum 20 dni dla dodatkowej delikatności i jest w pełni oczyszczona z nadmiaru tłuszczu i błon, gotowa do użycia w kuchni. Ciesz się naszą pełną gamą wysokiej jakości steków i kotletów z jagnięciny karmionej trawą, pieczeniami z jagnięciny oraz kawałkami do gulaszu, a także naszymi burgerami z jagnięciny i mieloną jagnięciną.