...Sukces lodów rzemieślniczych "Ciro & Pio" wynika z ich niepowtarzalnego smaku, stworzonego z mieszanki świeżych surowców i umiejętnego rzemiosła, wspieranego przez 60-letnie doświadczenie. Najbardziej charakterystycznym wyrazem marki "Ciro & Pio" jest prestiżowa lodziarnia zarządzana bezpośrednio w mieście Jesi (AN), z dziećmi i wnukami założycieli, którzy wiernie kontynuują rodzinną tradycję. Od...
...FIRMA POSIADA KATALOG DESERÓW DO RESTAURACJI, RÓWNIEŻ NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE SEKTORA. A) SEKTOR HORECA WYSTAWA: 1) SOGNI DI PAPA', 2) ETNEI, 3) RIBERESI, 4) CROCCANTINI DI MANDORLA, 5) RICCI DI MANDORLA, 6) ROSYCHOCK (RYŻ PUCHNĄCY W CZEKOLADZIE Z MIESZANĄ CZEKOLADĄ GORZKĄ I MLECZNĄ), 7) FIOCCHI DI NEVE, 8) PLUM CAKE DI TUMMINIA. B) RESTAURACJA JEDYNA LODZIARNIA NA ŚWIECIE, KTÓRA PRODUKUJE 45...
...Z pasji i miłości, które zrodziły się z długiej tradycji cukierniczej, powstała cukiernia Dolci Pensieri. Osadzona w eleganckim i wyrafinowanym lokalu, cukiernia Dolci Pensieri łączy poszukiwanie i innowacje w sztuce cukierniczej: Cake Design, nowinki nowoczesnych tortów z masy cukrowej, mus 'Setteveli', ekskluzywne słodycze migdałowe. Dolci Pensieri, Cukiernia i Lodziarnia. A na zamówienie, pyszności z piekarni jak domowej roboty. Cukiernia Dolci Pensieri Vincenzo Messina. Również na wydarzenia takie jak: komunie, chrzciny, bierzmowania, urodziny. Sztuka cukiernictwa, Zrobione z Sercem!