Włochy, Giarre
...Produkcja pizzy nadziewanej w ATM z trwałością 30 dni w następujących wariantach smakowych: Margherita 450 g, Salame Dolce 500 g, Salame Piccante 500 g, Wurstel 510 g, Montanara 550 g, Wegetariańska 550 g. Możliwość innych nadzień według wyboru klienta. Wysyłka na terenie całej Europy.
Włochy, Bolzano
Koch to firma założona w 1980 roku. Początkowo produkowano i sprzedawano wyłącznie mrożone specjały z jej regionu, Południowego Tyrolu. Stałe poszerzanie asortymentu oraz wprowadzenie produktów kuchni włoskiej pozwoliło Koch na wejście najpierw na rynek krajowy, a następnie międzynarodowy. Obecnie Koch jest wiodącą firmą w produkcji mrożonych produktów, takich jak gnocchi ziemniaczane, ciasto...
Włochy, Acerra
...Angażujemy się, aby nasza filozofia była doceniana i dzielona przez wszystkich naszych współpracowników i klientów. Specjalne ciasto, cierpliwie pozostawione do wyrośnięcia, jest następnie ręcznie rozciągane i wzbogacane starannie wyselekcjonowanymi składnikami z najlepszych. Naszym celem jest oferowanie autentycznych i pysznych produktów, gotowych do skosztowania na naszych stołach. PIZZA...
Włochy, Prevalle
Prillo to włoska firma, zlokalizowana w północnych Włoszech, w prowincji Brescia, specjalizująca się w produkcji podstaw do pizzy. Nasz produkt jest bardzo innowacyjny, ale jednocześnie zachowuje rzemieślniczy charakter, w pełnym poszanowaniu włoskich tradycji. Bazy są najpierw ręcznie rozciągane, wstępnie pieczone, a na końcu głęboko mrożone. Nie zawierają nadzienia. Są łatwe w użyciu i gotowe w trzy minuty! Ostateczny rezultat to doskonała pizza o wspaniałym smaku i wyglądzie.
Włochy, Albano Laziale
Pinsa Romana to danie bogate w historię, którego korzenie sięgają starożytnego Rzymu. Nowa wersja przepisu sprawiła, że ten produkt jest unikalny w swoim rodzaju: ciasto składa się z mieszanki mąk, takich jak pszenica, ryż i soja, z wysoką zawartością wody, zakwasu i bez dodatku konserwantów i dodatków. Główne cechy to: - owalny kształt - kruchość chrupiącego brzegu - wysoka strawność uzyskana dzięki fermentacji trwającej 48-72 godziny Projekt Pinsa 2.0 ma na celu stworzenie tradycyjnego produktu w nowoczesnej odsłonie, dostępnego dla wszystkich!
Włochy, Candelù Di Maserada
Produkujemy pizze o różnych średnicach, spody do pizzy i kulki ciasta na pizzę z wysokiej jakości produktów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania