... jednocześnie łagodnym i subtelnym, a także typowy kolor od złotego żółtego do zielonego. Oliwazoliwek Soledòr ExtraVirgin jest wytwarzana z starannie wyselekcjonowanych i zbieranych oliwek, aby zachować jakość i smak, które następnie trafiają do wielu, którzy wybierają nasz produkt.
... smakiem, pikantny i z długotrwałym odczuciem tonów roślinnych.
Olej zoliwek Coratina należy smakować i doceniać za unikalne i niepowtarzalne smaki oraz aromaty, które uwalnia. Jest wiele potraw, które doskonale komponują się z tym olejem o wyrazistym i zdecydowanym smaku.
W kuchni zaleca się go do przyprawiania warzyw i mięsa z grilla, grzybów borowików, ale także do zup z mieszanych roślin strączkowych, sałatkowych pomidorów, a w szczególności do serów sezonowych. Olej Coratina może się również pochwalić najwyższym poziomem kwasu oleinowego, który przeciwdziała złemu cholesterolu.
...Wszechstronny olej. Idealny do podkreślania i wydobywania najlepszej jakości jedzenia zarówno podczas gotowania, jak i na zimno, gdzie szczególnie się wyróżnia. Doskonały z duszonymi warzywami, pieczonymi mięsami, rybą pieczoną w piekarniku, tartami wytrawnymi, perfekcyjny w sałatkach, w przygotowaniu pinzimonio oraz na grillowanych warzywach.
...Nasza oliwazoliwekextravirgin wyróżnia się nie tylko tym, że jest produkowana w jednej z najlepszych ziem oliwnych, ale także tym, że jest owocem pasji przekazywanej z pokolenia na pokolenie.
Śledzimy cały cykl produkcji oliwy, działając na każdym etapie z naszą obecnością i pasją. Posiadając również młyn olejarski o wysokiej wydajności, jesteśmy w stanie dostarczyć klientowi produkt od jednego producenta, co zapewnia bezpośredni kontakt z konsumentem końcowym, który na życzenie może być obecny w momencie tłoczenia, aby nie przegapić żadnego momentu wspaniałego tworzenia EVO.
...BICCARI OLEJ EXTRA VERGINE: Najlepsza i naturalnaoliwazoliwek najwyższej jakości z Włoch w kanistrze.
100% NATURA: Bez wzmacniaczy smaku, bez aromatów, bez wypełniaczy, bez konserwantów itd.
EKSTRAKCJA NA ZIMNO: Nasza oliwazoliwek nie jest tłoczona na zimno jak wiele innych oliw. Preferujemy ekstrakcję na zimno w temperaturze poniżej 27°C, co w przeciwieństwie do tłoczenia na zimno ma...
...w Sannio Beneventano, regionie, gdzie tradycja oliwna jest jedną z najstarszych we Włoszech, nasza firma produkuje w Sant'Agata de' Goti doskonałą oliwę zoliwekextravirgin "Terre Caudine", wykorzystując wyłącznie oliwki zbierane z naszych gajów oliwnych. U podnóża góry Taburno, na wysokości około 200 m, produkujemy włoską oliwę uzyskiwaną poprzez proste tłoczenie oliwek zbieranych bezpośrednio...
...Odmiana: nocellara etnea. Odmiana wielofunkcyjna, ponieważ nadaje się do produkcji oliwy zoliwekextravirgin o bardzo niskiej kwasowości oraz do przetwarzania oliwek stołowych. "Nasza oliwa jest w 100% włoska". Proces produkcji zaczyna się od uprawy drzew oliwnych na gruntach własnych. Nasza firma uprawia bez użycia pestycydów! Zbiór odbywa się ręcznie, co zapewnia wyższą jakość produktu...
... ich potrzeby, wspierając ich w znalezieniu tego, czego potrzebują i zaspokajając nawet najbardziej szczególne wymagania; • Poszukiwanie dostawców, aby zapewnić ich wysokie standardy jakości, oferując tylko firmy, które spełniają międzynarodowe certyfikaty standardów; • Wsparcie w negocjacjach, aby uzyskać jak najlepsze warunki, zasady i gwarancje. • Wsparcie w funkcjach administracyjnych, zakupach i logistyce. Nasze produkty POMIDORY W SŁOIKACH PULPY W SŁOIKACH MAKARON SUCHEJ OLIWAZOLIWEKEXTRAVIRGIN PRZYPRAWY/SEZONOWANIE DO SOSÓW MAKARONOWYCH LODY DŻEMY...
Sprzedaż typowych, autentycznych i ekologicznych włoskich produktów, uznawanych za DOP, DOC, IGT. Wyjątkowe produkty, takie jak oliwazoliwekextravirgin, wino Cesanese, mozzarella z bufala z Amaseno, trufle z Campoli Appennino, wino Cabernet z Atina, fasola cannellini z Atina, papryka z Pontecorvo, amaretti z Guarcino, a także miód, sery, pomidory, warzywa w oliwie, kawa, przetwory, oliwki bio. Wysokiej jakości kuchnia włoska.