Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Włochy, Radicofani
...Sugerujemy, aby nie lekceważyć tego produktu. Masa sera, mimo że dojrzała, pozostaje kremowa w smaku, a ziarna pieprzu w środku nadają tak ekscytujący posmak, że można ją spożywać w nieskończoność. Forma jest wykonana w prostokątnym kształcie, o wadze około 2,00 kg. Jest również dostępna w opakowaniu próżniowym (forma cała 2,00 kg) (pół forma 1,00 kg); (w ćwiartkach 0,500 kg)...
Włochy, Castelfidardo
...Oliwa z oliwek extra virgin o owocowym smaku z nutą świeżych zielonych migdałów. Złożony i wyrafinowany smak z roślinnymi akcentami karczocha, sałaty i migdała. Ma dobrze zbalansowany i harmonijny pikantny posmak. Idealna do pieczeni mięsnych, zup z roślin strączkowych, bruschetty z pieczonego chleba z solą, pomidorami, czosnkiem i rukolą.
... godzin od dostarczenia, przy użyciu procesów mechanicznych (ekstrakcja na zimno); taki sposób pozwala uzyskać oliwę extra virgin o wyższej jakości. Na pierwszy rzut oka, nasza oliwa, produkowana wyłącznie w rejonie FARNESE, ma kolor szmaragdowej zieleni z złotymi refleksami i emanuje owocowym zapachem przypominającym dojrzałą oliwkę tuż po zbiorze. Cieszy się wyrazistym smakiem, z nutami karczocha. Po spróbowaniu pozostawia w ustach przyjemnie pikantny i gorzkawy posmak z migdałowymi akcentami. Jest bogata w witaminę E, polifenole i inne przeciwutleniacze.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania