• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • pieczywo - wyroby ciastkarskie

Wyniki dla

Pieczywo - wyroby ciastkarskie

WłochyPotenza i BasilicataProducent/wytwórca
  1. BONTA' LUCANE S.R.L.

    Włochy

    Firma BONTA' LUCANE S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ciasteczka suche, słone i słodkie. Jest również obecna w dziedzinach Pieczywo - wyroby ciastkarskie, Biszkopty, Pieczywo - wyroby ciastkarskie, i Biszkopty. Ma siedzibę w Matera, Włochy.

  2. DILEO PIETRO S.P.A.

    Włochy

    Firma DILEO PIETRO S.P.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ciasteczka suche, słone i słodkie. Jest również obecna w dziedzinach Pieczywo - wyroby ciastkarskie, Biszkopty, Pieczywo - wyroby ciastkarskie, i Biszkopty. Ma siedzibę w Matera, Włochy.

  3. IL FORNAIO DEI SASSI

    Włochy

  4. SAPORI E TRADIZIONI PANIFICIO E BISCOTTIFICIO SOCIETA' COOP.

    Włochy

  5. LAURIERI S.R.L.

    Włochy

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. ANTICO FORNO LUCANO S.R.L.

    Włochy

  2. IL PANFORNAIO SOCIETA' COOPERATIVA

    Włochy

  3. BISCOTTIFICIO FUGGETTA DI FUGGETTA ALFONSO E FUGGE S.N.C.

    Włochy

  4. LAVELLESI S.R.L.

    Włochy

  5. PALESE S.R.L.

    Włochy

  1. PANIFICIO CAPOBIANCO DI TOMAINO GIULIA & C. S.N.C.

    Włochy

  2. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

    Włochy

    Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat sprzedaje swoje produkty klientom wiernym nam od lat oraz nowym, których liczba nieustannie rośnie. Z biegiem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swój asortyment produktów, oferując nie tylko chleb, lecz także produkty takie jak carasau fresa, tozzetti (chrupki z ochechami laskowymi i anyżowe), pizze białe i klasyczne, panettoni, bułkę tartą.

  1. FRULE' SRLS

    Włochy

    Firma FRULE' SRLS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby piekarskie przemysłowe. Ma siedzibę w Bernalda, Włochy.

  2. PERRONE ANTICO FORNO A LEGNA S.N.C. DI LUCIA PERRONE & C.

    Włochy

  3. DE NUZZO ANDREA

    Włochy

  4. FORNO SORELLE PALESE SNC

    Włochy

    W 1984 roku trzy siostry utworzyły w Potenza "Forno delle Sorelle Palese". Od tego czasu wypieka się tam chleb według dawnej tradycji Lucanie oraz typowe Strazzata z durum po naturalnej fermentacji, klasyczne Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al Finochietto oraz Stozza. To tylko niektóre z kulinarnych delicji wytwarzanych dzisiaj z taką samą starannością jak dawniej i ze szczególnym uwzględnieniem wyboru składników prostych i naturalnych.