• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • ciasta biologiczne

Wyniki dla

Ciasta biologiczne - Producent Wytwórca - Włochy

WłochyProducent/wytwórca
  1. PASTIFICIO MINARDO

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma PASTIFICIO MINARDO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Makarony. Jest również obecna w dziedzinach ciasta biologiczne, żywność biologiczna, i pâte tirée au bronze. Ma siedzibę w Modica, Włochy.

  2. SABATINO SNC DI PAOLETTI SABATINO E VITALETTI BRUNO & C.

    Włochy

    Gospodarstwo rolne Sabatino to młoda firma założona w 2013 r. w celu produkcji i sprzedaży wysokiej jakości ciasta. Do własnej produkcji uprawiamy dawną, niehybrydową odmianę pszenicy „Saragolla”.Pszenica jest mielona kamieniem młyńskim przed etapem produkcji ciasta przy pomocy forem z brązu, suszenie jest powolne i odbywa się w niskiej temperaturze.

  3. FOG

    Włochy

    Firma FOG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność dietetyczna i zdrowa żywność. Jest również obecna w dziedzinach pastylki do żucia bez glutenu, ciasta biologiczne, i makarony suche. Ma siedzibę w Milano, Włochy.

  4. PASTIFICIO BATTAGELLO SRL

    Włochy

    Firma PASTIFICIO BATTAGELLO SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Makarony. Jest również obecna w dziedzinach lasagne, ciasto makaronowe na lazanie, ciasta biologiczne, i makarony suche. Ma siedzibę w Riese Pio X, Włochy.

  5. PASTIFICIO RISCOSSA F.LLI MASTROMAURO S.P.A.

    Włochy

    Firma PASTIFICIO RISCOSSA F.LLI MASTROMAURO S.P.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Makarony. Jest również obecna w dziedzinach ciasta biologiczne, i makarony pełnoziarniste suche. Ma siedzibę w Corato, Włochy.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

    Włochy

    Firma GIOVANNI FRANCESCONI SRL., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Grysiki. Jest również obecna w dziedzinach mąki lub kasze z twardej pszenicy, ciasta biologiczne, aromaty dla cukiernictwa, i masa migdałowa. Ma siedzibę w Milano, Włochy.