• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • pszenica

Wyniki dla

Pszenica - Włochy

Włochy
  1. SACCHETTO STÄRKE

    Włochy

    Firma SACCHETTO STÄRKE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Alkohole, fenole i pochodne. Jest również obecna w dziedzinach pszenica. Ma siedzibę w Lagnasco, Włochy.

  2. MOLINO F.LLI BATTIONI S.R.L.

    Włochy

    Firma MOLINO F.LLI BATTIONI S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Młyny, zakłady młynarskie. Jest również obecna w dziedzinach pszenica. Ma siedzibę w Fontanellato, Włochy.

  3. MOLINO PONTE A ELSA S.R.L.

    Włochy

  4. MOLINI DEL PONTE S.R.L.

    Włochy

  5. MOLINO DANIELE BELFORTI S.R.L.

    Włochy

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. BATIGNANI S.R.L.

    Włochy

  2. BONA S.R.L.

    Włochy

  3. SOCIETA' AGRICOLA LA CASCINETTA S.S.

    Włochy

  4. FRATELLI FERRO - SEMOLERIE MOLISANE S.R.L.

    Włochy

  5. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

    Włochy

    Firma AGRIMONDO POLIZIANO SRL, jest Sprzedaż detaliczna, roku i działającą w sektorze Pszenica zwyczajna. Jest również obecna w dziedzinach clean room control certification. Ma siedzibę w Montepulciano, Włochy.

  1. AZ AGRICOLA DI PALMA BASILIO

    Włochy

    Firma AZ AGRICOLA DI PALMA BASILIO, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Pszenica zwyczajna. Ma siedzibę w Atina, Włochy.

  2. FIO CHEMICAL SPA

    Włochy

    Firma FIO CHEMICAL SPA, jest Sprzedaż detaliczna, roku i działającą w sektorze Pszenica zwyczajna. Ma siedzibę w Modugno, Włochy.

  1. RATTI ORSOLA DI FABRIS C.

    Włochy

  2. MALFATTO GUIDO

    Włochy

  3. GATTARI SANTE

    Włochy

  4. FULGERI S.R.L.

    Włochy

  5. TREVICER S.A.S. DI BARBISAN FERRUCCIO & C.

    Włochy

  6. SABATINO SNC DI PAOLETTI SABATINO E VITALETTI BRUNO & C.

    Włochy

    Gospodarstwo rolne Sabatino to młoda firma założona w 2013 r. w celu produkcji i sprzedaży wysokiej jakości ciasta. Do własnej produkcji uprawiamy dawną, niehybrydową odmianę pszenicy „Saragolla”.Pszenica jest mielona kamieniem młyńskim przed etapem produkcji ciasta przy pomocy forem z brązu, suszenie jest powolne i odbywa się w niskiej temperaturze.