Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności.
Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Castelvedere zajmuje się produkcją i sprzedażą hurtową - w konkurencyjnych cenach - słodyczy, czekolady i wielu innych smakołyków. Firma wyróżnia się bogatą ofertą produktów w okresie świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Castelvedere, z siedzibą w Brescii, zaopatruje hurtownie, supermarkety, sklepy spożywcze, kawiarnie i lokale. Aby jak najlepiej obsłużyć klientów, firma polega na sieci agentów r...
Czasami trzeba mieć odwagę, aby uwierzyć w swoje marzenia i podążać za swoimi instynktami! Aldo Predari jest właścicielem cukierni Dolce amorsi.
Po latach spędzonych w sektorze przemysłowym, postanowił obrać nową drogę: tę, która prowadzi do piękna smaku i cukiernictwa.
Zatrudnia wysoko wykwalifikowany personel, w którym różne umiejętności łączą się w tworzeniu specyficznych linii produktów. Sta...
... produkty stołowe są nieodłączną częścią kultury i stylu życia społeczności, słodycze seneskie również reprezentują charakterystyczne cechy usposobienia, kultury i stylu życia ludzi z Sieny: prostota, szczerość, oryginalność i naturalność. Fabbrica del Panforte czuje się zatem jak mała, ale silna roślina, która, zapuszczając korzenie w ziemi Sieny, potrafi wydobywać pokarm, aby produkować zdrowe, atrakcyjne i wysokiej jakości owoce.
Przemysł cukierniczy. Produkcja czekolady. Jajka czekoladowe. U nas obróbka czekolady odbywa się z miłością i uwagą, z poszanowaniem tradycji i jakości, obejmując wszystkie rodzaje czekolady, od mlecznej po gorzką, przez białą i orzechową. Gambarotta srl wykonuje swoje prace również na zlecenie: kakao w proszku, czekolada gorzka, gianduiotti, nugat czekoladowy, czekolada, cukierki czekoladowe, orzechowa, czekolada do smarowania, słodycze i cukier, tabliczki czekolady oraz jajka czekoladowe.
GARGAN’OK - Gargano Sapori - to rzemieślnicza firma produkująca likiery, makaron, dżemy, tradycyjne słodycze (nadziewane opłatki, cartellate, mostaccioli, migdały atterrate) oraz oliwy aromatyzowane według starych przepisów z Gargano. Typowe słodycze obejmują cartellate z migdałami i miodem lub z winem gotowanym, mostaccioli cytrynowe lub czekoladowe, taralli z winem i inne. W kategorii dżemów...
... wypieki w swoim warsztacie, specjalnie dla Was, zaraz po otrzymaniu zamówienia przez internet lub telefon. Dlatego też nie zaopatrujemy innych cukierni, lecz wyłącznie pojedynczych klientów, dla których przygotowujemy Wasze typowe sycylijskie słodycze jeden po drugim.
...Rzemieślnicza firma produkująca typowe słodycze wytwarzane w sposób naturalny, bez dodatków czy konserwantów chemicznych. Naszą specjalnością są Sassi d'Abruzzo, tradycyjny słodycz, którego jesteśmy jedynymi producentami według oryginalnej receptury od 1928 roku. Ponadto produkujemy chrupiące migdały w 90%, które nie mają sobie równych, a także czekoladę gorzką, topioną i temperowaną w niskiej...
Falicetto to historyczna cukiernia w Piacenza. Od ponad 30 lat codziennie produkuje ręcznie robione tabliczki czekolady, torty z kremem i czekoladą, ciastka z migdałami i orzechami laskowymi, batony energetyczne bogate w błonnik, produkty odpowiednie dla osób z nietolerancjami pokarmowymi, lokalne specjały takie jak Sbrisolina i Buslanein, a także różne słodycze cukiernicze, które można...
Rzemieślnicza cukiernia od 1946 roku; przygotowujemy słodycze tylko na zamówienie; ceremonie, przyjęcia, urodziny, słodycze z indywidualnymi wzorami i kształtami.