Włochy, Roma
...Składniki: Ketchup (koncentrat pomidorowy 50%, woda, cukier, ocet winny, sól, aromaty naturalne, substancje zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar), Trufla letnia 3% (Tuber aestivum Vitt.), sól, aromat. Kwas: Kwas mlekowy E270. Data ważności: 12 miesięcy. Sposób użycia: Idealny do przyprawiania mięsa, dań zimnych, mięsa gotowanego, sałatek. Cechy organoleptyczne: Wygląd: gęsta kremowa...
Włochy, Rivoli
...Czerwona burak, używana jako zamiennik pomidora, ma bogaty aromat ziemisty i słodki, zbliżony do smaku umami. Ketchup z buraków to mały cud, doskonałe zrównoważenie smaków, z nutami przypraw i bardzo wschodnią, złożoną strukturą, daleką od kwaśnego i płaskiego smaku pomidora. Ocet granatowy, używany w Ketchupie z Buraków Biobontà, ma intensywnie owocowy, kwaśny smak. Sos, który łączy dwa naprawdę...
Włochy, Rivarolo Del Re e Uniti
... zróżnicowaną gamę produktów, które są w całości wytwarzane z surowców uprawianych i przetwarzanych we Włoszech. W ofercie znajdują się produkty takie jak sos do pizzy, makaronu czy innych potraw, ketchup o pikantnym, ale delikatnym smaku, a także sok do picia, zarówno samodzielnie, jak i w różnych koktajlach. Na stronie internetowej firmy można poznać wszystkie produkty z linii, wszystkie wartości oraz procesy regulujące produkcję Pomì i wiele więcej.
... profesjonalność w poszukiwaniu odpowiednich receptur umożliwiła stworzenie serii unikalnych produktów o ich charakterystyce: - Majonez - Sos Tonnata - Sos Różowy - Sos Tatar - Sos Pikantny - Sos Musztardowy - Sos Ketchup.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania