Ideo Tecnica, od 1980 roku, projektuje i realizuje maszyny oraz kompletną infrastrukturę do przetwarzania czekolady i orzechów, oferując rozwiązania dostosowane do specyficznych potrzeb każdego klienta, sektora i rynku.
Zaawansowane rozwiązania doprodukcji i formowania czekolady oraz innych produktów na bazie orzechów i kakao.
Oferta obejmuje przetwarzanie surowców, kakao i orzechów, aż po...
...ME.TRA jest jedną z nielicznych firm na świecie, która może dostarczyć maszyny i kompletną infrastrukturę doprodukcji czekolady i ciastek. Kompaktowe instalacje doprodukcji czekolady, compound, kremów, polew do lodów oraz kremów do smarowania. Produkcja od 50 do 1000 kg/godzinę. Nasze zaangażowanie w jakość naszej pracy zaczyna się od naszych procesów produkcyjnych i zarządzających: od dłuższego czasu skutkuje to certyfikatem jakości ISO9001.
... kakaowego, półautomatyczne i automatyczne linie formujące doprodukcji tabliczek i czekoladek masowych oraz nadziewanych, ciągłe temperówki oraz urządzenia doprodukcji czekolady rzemieślniczej, zaczynając od ziarna kakao. Technologia doprodukcji różnych produktów czekoladowych z zastosowaniem w konkretnym sektorze zainteresowania. Szkoła czekolady rzemieślniczej: "od ziarna do tabliczki".