Są bogate w witaminę C, która jest przeciwutleniaczem. Ziemniaki w przeszłości były ratunkiem żywnościowym, ponieważ witamina C zapobiegała szkorbutow...
Sparagi w różnych cięciach
Sparagi (Aspargus officinalis L.) to wieloletnia roślina uprawna, której białe lub zielone pędy (łodygi) są wykorzystywane...
LE PATE BASQUE.
100g Emocje z dzieciństwa powrócą, Twoje najsmaczniejsze wspomnienia z pikniku na wsi, ten Pâté Basque o subtelnym smaku papryki Espe...
Frytki z kaczki według przepisu périgourdine są przygotowywane na bazie mięsa kaczki, tłuszczu kaczego i miąższu czosnku, co zapewnia klasyczny i wyra...
Rękodzieło domowe, z Pirenejów, w tradycyjnym stylu. Bez konserwantów chemicznych (E ...), i bez alergenów (bez laktozy, bez glutenu). Naturalne jelit...
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Na każdą okazję pasują nasze kanapki.
Kanapki są przygotowywane z francuskiej bagietki z odrobiną masła wiejskiego i świeżej sałaty, a następnie pokr...