• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wołowina bez kości

Wyniki dla

Wołowina bez kości - Import eksport

  1. OPTIMEAT LTD.

    Rumunia

    Optimeat działa w sektorze mięsnym (wieprzowina, wołowina, baranina/jagnięcina i drób), dostarczając świeże mięso oraz porcje do sprzedaży detalicznej, świeże, chłodzone i mrożone. Większość sprzedaży Optimeat stanowią podstawowe mięsa surowe do przetwórni, zakładów mięsnych i zakładów konserw mięsnych, obejmujące pełny asortyment, w tym: tusza mięsna, mięso z kością i bez kości, skrawki, tłuszcze i podroby. Dostawy dla sektora sprzedaży hurtowej obejmują wysokiej jakości mięsa cięte i specjalne, w różnych opakowaniach i porcjach. Optimeat posiada zatwierdzony przez UE zakład, w którym mięso jest krojone i pakowane, tusze są oczyszczane z kości, porcjowane i pakowane z przeznaczeniem na rynek detaliczny, dla supermarketów, sklepów mięsnych, restauracji, hoteli i garmażerii. Grupa Optimeat posiada magazyn chłodniczy zatwierdzony przez UE znajdujący się w centrum Bukaresztu oraz system logistyczny do dystrybucji. Cel Optimeat – stać się Twoim źródłem OPTYMALNEGO MIĘSA – dzięki najświeższym produktom, spełnianiu specyficznych wymagań, zawsze po konkurencyjnych cenach.

  2. NOOR IMPORTS APS

    Dania

    Verified by europages badge

    NOOR IMPORT APS eksportuje do około 80 krajów na wszystkich kontynentach. Rozpoczęliśmy tę działalność około 20 - 25 lat temu. Od tej pory spełniamy globalne wymagania i standardy dotyczące żywności, będąc przy tym wzorecm pod względem jakości żywności. Owocem tego jest umocnienie naszej pozycji jako szanowanej i uznanej na świecie marki. Wyróżniamy się wyjątkowymi standardami jakości wyrobów. Jakość ta, zaczynająca się od hodowli na wsi, osiągana jest dzięki nowatorskiemu, specjalistycznemu wsparciu operatorów oraz dyrekcji poprzez organizację, federowanie i rozwój, obok uwzględniania dbałości o dobre samopoczucie zwierzęcia, utrzymanie i poprawę odziedziczonych najlepszych cech. U producentów i w przedsiębiorstwie przeprowadzana jest surowa kontrola w trakcie całego cyklu, obok nieustannych działań zmierzających do poprawy lini wytwórczych, z ukierunkowaniem na uwzględnienie globalnych wytycznych. Skorzystaj z okazji, aby połączyć się z najlepszym internetowym sklepem z mrożoną wieprzowiną i jeszcze dzisiaj skontaktuj się z nami!

  3. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.