Od 1932 roku Krischer GmbH reprezentuje najwyższą jakość i ciągłą innowację w przemyśle spożywczym i napojów. Z ponad 85-letnim doświadczeniem oferujemy dostosowane rozwiązania i produkty, które odpowiadają indywidualnym potrzebom naszych klientów.
Nasza oferta produktów
1. Koncentraty napojów i mieszanki:
Opracowujemy i produkujemy zarówno standardowe napoje, jak i mieszanki dostosowane do potrz...
... koncentratu sokuowocowego
Czas dostawy: przy potwierdzeniu druku i zamówienia do godziny 12 - dostawa do godziny 12 następnego dnia roboczego od poniedziałku do piątku
Minimalna ilość zamówienia: 2000
Warianty: Żelki premium w kształcie misiów z 10% zawartością owoców z koncentratu sokuowocowego
Opakowanie: 500 VE/karton
VE-karton: 500
Wyłącz PDF z informacjami: Nie
Wegetariańskie: Nie
Wegańskie: Nie...
...odpowiedni do produkcji soków owocowych i napojów jogurtowych
Koncentrat soku jabłkowego jest wytwarzany z odpektynowanego, filtrowanego, niefermentowanego sokuowocowego z zdrowych i czystych owoców. Z austriackich jabłek i produkcji ze Styrii, z naturalnym aromatem owocowym.
1:6 gotowy do picia, przed użyciem wstrząsnąć, krótkotrwałe podgrzanie napoju jest absolutnie konieczne.
Przechowywanie: w chłodnym miejscu w temperaturze od 0 do +4°C, minimalny okres trwałości: 12 miesięcy w nieotwartym opakowaniu, po otwarciu 14 dni.
Zawartość owoców w koncentracie: 616,1%
zawarte alergeny: brak...
...ACE
- Napój wieloowocowy z co najmniej 25% zawartością sokuowocowego
- Zawartość warzyw: minimum 5%
- Z witaminami A + C + E
- Wartość energetyczna 42 kcal na 100 ml
- Dostępny w opakowaniach 2,0l Tetra Rex | 1,0l SIG combidome
Świeże jabłka, soczyste pomarańcze, orzeźwiające cytryny i najlepsze marchewki kształtują owocowy smak Pfanner ACE Multiowoc. Doskonałe połączenie owoców i warzyw zapewnia niezrównany smak tego koktajlu witaminowego. Już jedna szklanka o pojemności 200 ml pokrywa 60% dziennego zapotrzebowania na witaminy A, C i E.
...Nektar rabarbarowy to nasz najbardziej tradycyjny produkt z serii napojów rabarbarowych.
Zawartośćsokuowocowego wynosi 55-60% i jest słodzony cukrem, co sprawia, że ten nektar doskonale nadaje się do drinków.
Prosto jako szprycer z wodą mineralną lub jako aperitif z prosecco lub szampanem.
Świeże truskawki dodane do niego tworzą orzeźwiającą sangrię. Rabarbarowy napój nadaje piwu...