Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Włochy
Dostawa
Dostawa: Cały świat
Data założenia
Data założenia: 1948
Pracownicy
Pracownicy: 50-99
Typ dostawcy
Info
Produkcja
O nas

10 Produkt i usługi

Search
Stracciatella di Burrata - Przygotowanie sera na bazie strzępów pasta filata i śmietany
Stracciatella to serowa specjalność typowa dla produkcji w Apulii, składająca się z miękkich, ręcznie rozdzielonych włókien sera i śmietany; ta specja...
MOZZARELLA FIORDILATTE - ŚWIEŻY SER Z HARMONIJNĄ PASTĄ
Mozzarella to świeży ser o elastycznej konsystencji, charakteryzujący się gładką, jednolitą powierzchnią o śnieżnobiałym kolorze. Smak jest słodki i d...
Caciocavallo - Dojrzewający Ser
Caciocavallo to półtwardy ser z ciasta podpuszczkowego, produkowany wyłącznie z mleka krowiego, tradycyjnie formowany ręcznie. Jego nazwa "caciocavall...
BURRATA - ŚWIEŻY SER PULLING
Burrata, kwiat tradycyjnego rzemiosła serowarskiego z Apulii, składa się z ręcznie robionej mozzarelli, która jest nadziewana miękkim sercem z ręcznie...
MOZZARELLA TRECCIA - ŚWIEŻY SER Z WŁÓKNA
Mozzarella to świeży ser o elastycznej konsystencji, charakteryzujący się gładką, jednolitą powierzchnią o białym, śnieżnym kolorze. Smak jest słodki ...
BURRATA Z CZARNYM TRUFLEM - ŚWIEŻY SER PULL-APART Z WŁOSKIM TRUFLEM
Bogata i elegancka wersja klasycznej burraty, która uwalnia intensywny smak trufli, wzbogacając smaczną i kremową farsz burraty, nadając jej wyrazisty...
Provolone - Półostry ser dojrzewający
Provolone stagionato to ser dojrzewający z ciasta podpuszczkowego, produkowany wyłącznie z mleka krowiego, tradycyjnie obrabiany i formowany ręcznie, ...
WĘDZONA BURRATA - NATURALNIE WĘDZONY ŚWIEŻY SER
Ręcznie robiony woreczek z ciasta serowego z kremowym nadzieniem z ręcznie rozdrobnionej mozzarelli i śmietany, naturalnie wędzony. Wędzona burrata to...
CACIORICOTTA - DOJRZAŁA SOLONA RICOTTA
Cacioricotta to ser dojrzewający o półtwardej konsystencji w kształcie cylindrycznym, typowy dla tradycji serowarskiej Apulii. W kuchni apulijskiej pr...
Caciotta z fermentami mlecznymi - Ser Stracchino z fermentami mlecznymi
Caciotta fior di bontà to świeży ser z dodatkiem kultur bakterii, poddawany krótkiemu okresowi suszenia. Mimo że jest serem o półtwardej skórce, w śro...

Metody płatności

PayPal
Przelew SWIFT
Karta kredytowa

Warunki płatności

SLOC - Standby Akredytywa

Dostępny rodzaj dostawy (incoterms)

Odpowiedzialność:
Kupujący
Dzielony
Dostawca

Lokalizacja i Kontakt

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play