Logo

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE

Presqu'île De Pen Lan, Pleubian 22610
Francja
Dostawa
Dostawa: Cały świat
Data założenia
Data założenia: 1985
Pracownicy
Pracownicy: 1000+
Typ dostawcy
Info
Produkcja
O nas

19 Produkt i usługi

Search
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Nori sushi (Porphyra yezoensis)
Porphyra yezoensis to czerwona alga z rodziny Bangiaceae, która swoją nazwę zawdzięcza purpurowemu kolorowi. Ekstremalnie cienka, jej liściasta blaszk...
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Dulse (Palmaria palmata)
Dulse, Palmaria palmata, to czerwona alga występująca na północno-zachodnich wybrzeżach Europy. Ma chrupiącą teksturę i słony smak, który jest szczegó...
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Chlorella
Uprawiana w wodzie słodkiej, ta mikroalga jest znana z bogactwa białka, a także wielonienasyconych lipidów, minerałów, błonnika, witamin i chlorofilu.
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Wakame (Undaria pinnatifida)
Wakame, Undaria pinnatifida, to brązowa alga z azjatyckich wybrzeży. Ma lepką teksturę i mocny, interesujący smak, który doskonale nadaje się do dekor...
Next
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Agar Agar - Gastronomiczne Wodorosty
Agar-agar, uzyskiwany z ekstrakcji czerwonych alg Gracilaria lub Gelidium, jest neutralnym żelującym środkiem, który należy rozcieńczyć w zimnym płyni...
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Kombu (Laminaria sp.)
Brązowe algi, szczególnie bogate w jod, potas, beta-karoten i kwas alginowy.
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Fasola morska (Himanthalia elongata)
Fasola morska, Himanthalia elongata, to brązowa alga występująca wzdłuż północno-zachodnich wybrzeży Europy. Ma chrupiącą teksturę i lekki, okrągły sm...
Next
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Fasola morska - Gastronomiczne Wodorosty
Fasola morska, Himanthalia elongata, to brązowa alga występująca na północno-zachodnich wybrzeżach Europy. Ma chrupiącą teksturę i lekki, zaokrąglony ...
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Lichen (Chrondrus crispus)
Czerwone algi, szczególnie bogate w karagen, witaminę B9, żelazo i magnez.
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - suchy ekstrakt z Ascophyllum nodosum
Titracja 5/1 ma na celu skoncentrowanie pożądanych elementów i ułatwienie użytkowania.
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Spirulina (Spirulina platensis)
Spirulina to mikroalga z rodziny cyjanofitów, która występuje w postaci spiralnego włókna o długości 250 mikronów. Rośnie naturalnie w wodach tropikal...
Next
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Dulse - Gastronomiczne Wodorosty
Dulse, Palmaria palmata, to czerwona alga z północno-zachodnich wybrzeży Europy. Ma chrupiącą teksturę i szczególnie interesujący słony smak w sałatka...
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Sałatka morska (Palmaria palmata, Ulva sp., Porphyra umbilicalis)
Sałatka morska to mieszanka 3 wodorostów: dulse, Ulva sp. i nori. Ta mieszanka oferuje różnorodność kolorów, smaków i tekstur, które są cenione w doda...
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Sałata morska (Ulva lactuca)
Ulva lactusa, znana również jako Aosa, to zielona alga z rodziny Ulvaceae. Jest to alga lamelarna, czasami zwinięta w helisy, osiągająca maksymalną dł...
Next
Składnik morski dla przemysłu spożywczego - Nori sushi - Gastronomiczne Wodorosty
Porphyra yezoensis to czerwona alga z rodziny Bangiaceae, która swoją nazwę zawdzięcza purpurowemu kolorowi. Ekstremalnie cienka, jej liściasta blaszk...

Lokalizacja i Kontakt

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE
AddressPresqu'île De Pen Lan, FR-22610 Pleubian

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play