Mieszanka do chleba pugliese na bazie ponownie mielonej semoliny z pszenicy durum i z zakwasem, do chleba o elastycznej crumbie i przedłużonej świeżości.
Format: 25 kg
Dawkowanie: 100%
Idealne do panierowania, obtaczania i przygotowywania w cieście wszelkich produktów do smażenia, takich jak ryby, mięso, warzywa. FRIGGI ORO doskonale przylega do żywności i dłużej utrzymuje olej w czystości. Redukuje wchłanianie tłuszczu i zapewnia zawsze chrupiące, lekkie i łatwostrawne smażenie.
10KG
Tradycyjne puree pomidorowe, bez konserwantów i dodatków, jest wytwarzane w sposób rzemieślniczy, z pomidorów starannie uprawianych i wybieranych, aby zachować zapachy i smaki włoskiej kultury i tradycji w nienaruszonym stanie.
Oliwa z oliwek extra virgin produkowana i tworzona z zachowaniem wszystkich cech rzemiosła z oddaniem i starannością, łącząc tradycję z najnowocześniejszymi technologiami.
100% włoska porowata i pomarszczona makaron rzemieślniczy, idealny do zbierania wszelkich sosów, ciągnięty na brązie w wolnym procesie suszenia, aby w pełni zachować jego smak i aromat.
100% włoska porowata i pomarszczona makaron rzemieślniczy, idealny do zbierania sosów, wytłaczany w miedzi z wolnym procesem suszenia, aby w pełni zachować jego smak i aromat.
Od 1886 roku mamy ważne zadanie: z artystycznym kunsztem tworzyć niepowtarzalny makaron, nieustannie kontynuując tradycję bez kompromisów. Osiągnięcia, postępy, udoskonalenia towarzyszą naszej historii i pozwalają nam, z każdym dniem coraz bardziej, przynosić na stoły całego świata autentyczną przyjemność z włoskiej kuchni. Historia De Cecco sięga daleko w przeszłość. W 1831 roku, Włochy nie były jeszcze zjednoczone, a Nicola Antonio De Cecco rozpoczyna działalność młynarską w Fara San Martino.
OPAKOWANIE 4 X KG 3
1 OPAKOWANIE KG 3 = EURO 4,60
1 PALET 48 OPAKOWAŃ 4
TERMIN WAŻNOŚCI 26/06/2027
MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 PALET
Oliwa z oliwek extra virgin produkowana i tworzona z zachowaniem wszystkich cech rzemieślniczych z oddaniem i starannością, łącząc tradycję z najnowocześniejszymi technologiami.
Nasze zaangażowanie w zrównoważone rolnictwo wykracza poza bawełnę, ponieważ z dumą produkujemy certyfikowaną organiczną pszenicę na wynajmowanych terenach w Tadżykistanie. Zapewniamy, że nasza organiczna pszenica spełnia najwyższe standardy jakości, przestrzegając naszych zasad przejrzystości i integralności.
Tradycyjne puree pomidorowe, bez konserwantów i dodatków, jest wytwarzane w sposób rzemieślniczy, z pomidorów starannie uprawianych i wybieranych, aby zachować zapachy i smaki włoskiej kultury i tradycji w nienaruszonym stanie.
Od 1886 roku mamy ważne zadanie: z wielką starannością tworzyć niepowtarzalny makaron, nie idąc na żadne kompromisy w kwestii tradycji. Osiągnięcia, postępy, udoskonalenia towarzyszą naszej historii i pozwalają nam, z każdym dniem coraz bardziej, przynosić na stoły całego świata autentyczną przyjemność z włoskiej kuchni. Historia De Cecco sięga daleko w przeszłość. W 1831 roku, Włochy nie były jeszcze zjednoczone, a Nicola Antonio De Cecco rozpoczyna działalność młynarską w Fara San Martino.
Wędliny o autentycznym i wyrafinowanym smaku, które sprawiają, że każda wspólna chwila staje się okazją do delektowania się włoską jakością.
Mięsa i kiełbasy o intensywnym smaku, w jak najbardziej naturalny sposób.
Zdrowe i proste składniki, które pozwalają na nowo odkryć smak dawnych tradycji chłopskich i naszych ziem.
Mieszanki opracowane do posypki. Idealne do rozwiązania problemów z przyczepnością ciasta do powierzchni, przyspieszenia wałkowania ciasta, zwiększenia chrupkości gotowego produktu oraz zmniejszenia przyczepności ciasta do pieca.
Opracowano następujące wersje:
- LASPOLVERA: z mąki semoliny z pszenicy durum wzbogaconej mąką ryżową i kukurydzianą.
- LASPOLVERA P1: z mąki semoliny z pszenicy durum i mąki pszennej typu '0'.
10KG
Woda, jaja i semolina z pszenicy durum tworzą idealną mieszankę dla tego rodzaju makaronu, charakteryzującego się jego rurkowatym kształtem oraz szorstką i rowkowaną powierzchnią. Ta tekstura została zaprojektowana, aby łapać i zatrzymywać sosy, co czyni ją idealnym połączeniem z bogatym ragù (sosem mięsnym).
Półprodukt na bazie naturalnych drożdży z pszenicy durum, który umożliwia zastąpienie świeżych drożdży, polepszaczy i zakwasów.
Format: 1 kg
Dawkowanie: 4%
Od 1886 roku mamy ważne zadanie: z wielką starannością tworzyć niepowtarzalny makaron, kontynuując bez kompromisów tradycję. Osiągnięcia, postępy, udoskonalenia towarzyszą naszej historii i pozwalają nam, z dnia na dzień, dostarczać na stoły całego świata autentyczną przyjemność z włoskiej kuchni. Historia De Cecco sięga daleko w przeszłość. W 1831 roku, Włochy nie były jeszcze zjednoczone, a Nicola Antonio De Cecco rozpoczyna działalność młynarską w Fara San Martino.
OPAKOWANIE 4 X 3 KG
1 OPAKOWANIE 3 KG = EURO 4,60
1 PALET 48 OPAKOWAŃ 4
TERMIN WAŻNOŚCI 29/09/2027
MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 PALET
Oliwa z oliwek extra virgin produkowana i tworzona z zachowaniem wszystkich cech rzemiosła z oddaniem i starannością, łącząc tradycję z najnowocześniejszymi technologiami.