Produkty dla ham (9)

Cała tusza wołowa

Cała tusza wołowa

Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła hodowanego w optymalnych warunkach, aby zapewnić mięso delikatne i smaczne. Idealna do indywidualnego cięcia zgodnie z Twoimi potrzebami, ta cała tusza wołowa pozwala na przygotowanie szerokiej gamy potraw. Zamów już dziś, aby otrzymać mięso wołowe najwyższej jakości.
Żołądek

Żołądek

Żołądek
Jambonneau - Lokalne Konserwy

Jambonneau - Lokalne Konserwy

Podawaj na świeżo, z dodatkiem warzyw lub w sałatce według własnego wyboru: rukola, mesclun, liść dębu…
Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Z kawałka szynki pokrojonego w cienkie plastry w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu. Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Popina z kawałka szynki może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące. Wyprodukowana w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, szynka szanuje rzemieślniczy kunszt przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: kawałek szynki, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone, kawałek szynki wyprodukowany w naszym warsztacie oferuje wędlinę bez azotynów i konserwantów, 100% naturalną. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne całe kawałki mięsa, ręcznie solone i pieprzone. Kawałek szynki wyjdzie z suszarni po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojonym i umieszczonym w swoim szklanym słoiku, zanim zostanie zapakowany próżniowo, co zapewnia mu trwałość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 70g DLC: 90 dni
Golonka szynkowa - Golonka szynkowa bez azotynów

Golonka szynkowa - Golonka szynkowa bez azotynów

Nożna szynka to najbardziej szlachetna część szynki. Ta rzemieślnicza nożna szynka jest wytwarzana w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: wieprzowiny, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży. Ta suszona mięso zachowuje świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Idealna do Twoich półmisków wędlin, nożna szynka to bardzo mało tłusta wędlina, która doskonale komponuje się z coppa, kiełbasą, suszonym wołowiną i lonzo, oferując Ci półmisek aperitif 100% bez azotynów i konserwantów. Wszystkie nasze wędliny bez azotynów są wytwarzane z starannie wyselekcjonowanych świń z Aveyron. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Składniki: Wieprzowina z Aveyron, sól z Guérande
Orzech Szynkowy - Plastry orzecha szynkowego bez azotynów

Orzech Szynkowy - Plastry orzecha szynkowego bez azotynów

Z orzechów szynkowych cienko pokrojonych w 100% recyklingowym słoiku szklanym. Obok wersji „Popine” w 70g, odkryj wersję XL, Marmitę w wersji 300g! Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Marmita z orzechów szynkowych może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące przed otwarciem. Wyprodukowane w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, orzechy szynkowe, znajdujące się w sercu szynki, szanują rzemieślniczy kunszt przodków, zawierając tylko 3 składniki: orzechy szynkowe, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone z szynki, orzechy szynkowe oferują wędliny bez azotynów i konserwantów, 100% naturalne. Solone i pieprzone ręcznie, te rzemieślnicze orzechy szynkowe opuszczą suszarnie po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojone i umieszczone w swoim szklanym słoiku. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 300g DLC: 90 dni
ŚWINIE

ŚWINIE

Wieprzowina Fermier Label Rouge Produkcja Wieprzowiny FERMIERS Label Rouge stopniowo stała się prawdziwą lokalną specjalnością (produkcja w 100% bretońska), opartą na NATURALNYM sposobie hodowli, który bardzo dba o środowisko i dobrostan zwierząt, z charakterystycznymi cechami: rodzinne gospodarstwa rolne, pasza bez GMO i bogata w zboża, warunki hodowli szanujące zwierzęta, na słomie i dysponujące trzykrotnie większą przestrzenią niż w produkcji konwencjonalnej, aby dać im swobodę działania zgodnie z ich naturalnymi instynktami. To mała branża, w którą zaangażowanych jest 25 pasjonatów hodowców bretońskich. Mięso WIEPRZOWINY FERMIER Label Rouge idealnie odpowiada Twoim oczekiwaniom NATURALNOŚCI, jednocześnie zachwycając Twoje podniebienie dzięki dłuższemu okresowi hodowli, wynoszącemu co najmniej 182 dni, oraz dzięki wyborowi rasy wyselekcjonowanej ze względu na jej odporność i walory mięsne.
Szynka Bayonne VPF

Szynka Bayonne VPF

Wiejska terrina z szynką Bayonne VPF w 180g - Jean Brunet
Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Z suszonego boczku pokrojonego w cienkie plastry w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu. Obok wersji „Popine” o wadze 70g, odkryj wersję XXL, Chaudron w wersji 600g! Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Chaudron z suszonego boczku może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące przed otwarciem. Wyprodukowany w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, boczek szanuje rzemieślniczy kunszt przodków, zawierając tylko 3 składniki: kawałek boczku, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone z boczku, ten kawałek boczku oferuje wędlinę bez azotynów i konserwantów, 100% naturalną. Ręcznie solony i pieprzony, ten rzemieślniczy kawałek będzie następnie pokrojony i zapakowany próżniowo w swoim szklanym słoiku. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 600g DLC: 90 dni