Spaghetti nr 3 - 100% mąka z ciecierzycy z odrobiną psyllium
Spaghetti nr 3, wykonane w 100% z mąki z ciecierzycy z dodatkiem psyllium, to unikalna i pożywna opcja makaronowa. Te nitki spaghetti, stworzone wyłącznie z mąki z ciecierzycy, oferują bezglutenową i bogatą w białko alternatywę dla tradycyjnego makaronu pszennego. Dodatek psyllium zapewnia delikatny zastrzyk błonnika pokarmowego, wspierając zdrowie układu pokarmowego. Dzięki swojej jędrnej teksturze i delikatnemu smakowi, te nitki spaghetti z ciecierzycy są niezwykle wszechstronne w kuchni. Niezależnie od tego, czy podawane z żywą sosem pomidorowym, wymieszane ze świeżymi warzywami i ziołami, czy włączone do pożywnych sałatek, wnoszą one przyjemny akcent do Twoich dań makaronowych. Przyjmij korzyści zdrowotne i kulinarną kreatywność spaghetti nr 3, wykonanego w 100% z mąki z ciecierzycy z dodatkiem psyllium, i ciesz się odżywczym i satysfakcjonującym doświadczeniem makaronowym. Co więcej, jak wszystkie nasze produkty, są one organiczne i przyjazne wegańskim, zapewniając zdrowe i bezwinną przyjemność kulinarną.
Wielkość porcji: 100g
Zawartość energii: 1489 kJ / 353 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 6,6g
Tłuszcze nasycone: 1,0g
CAŁKOWA ZAWARTOŚĆ WĘGLOWODANÓW: 48,0g
Cukry: 3,5g
Błonnik: 9,0g
Białko: 21,0g
SÓL: 0,03g