Produkty dla proteinowe serce (15)

Koncentrat Białka Sojowego 60% – Klasa Paszowa

Koncentrat Białka Sojowego 60% – Klasa Paszowa

Koncentrat białka sojowego (SPC) to oczyszczony produkt uzyskany z odtłuszczonej i prażonej mąki sojowej, poprzez oddzielenie od węglowodanów (cukrów rozpuszczalnych) z wykorzystaniem najnowszej technologii ekstrakcji w UE.
Nerka

Nerka

Rognon to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. Ten rognon jest starannie wybierany ze względu na swoją jakość i świeżość, co gwarantuje wyjątkowe doświadczenie kulinarne. Idealnie nadaje się do grillowania, pieczenia i potraw duszonych. Dostępny w różnych rozmiarach, Rognon jest idealny zarówno dla kuchni profesjonalnych, jak i domowych. Jego praktyczne opakowanie zapewnia łatwość w obsłudze i optymalne przechowywanie. Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym szefem kuchni, czy amatorskim kucharzem, ten rognon to niezbędny wybór dla uzyskania kulinarnych rezultatów wysokiej jakości.
Izolat Białka Serwatkowego Zwykły - Izolat Białka Serwatkowego Zwykły 1000kg

Izolat Białka Serwatkowego Zwykły - Izolat Białka Serwatkowego Zwykły 1000kg

Izolat białka serwatkowego (WPI) uzyskuje się poprzez usunięcie wystarczającej ilości składników niebiałkowych z serwatki, aby gotowy produkt suchy zawierał nie mniej niż 90% białka w przeliczeniu na masę suchej substancji. Produkowany jest w procesach filtracji membranowej i/lub wymiany jonowej. Kwasowość izolatu białka serwatkowego może być dostosowywana poprzez dodanie bezpiecznych i odpowiednich składników regulujących pH. Nasz WPI przeznaczony do spożycia przez ludzi spełnia wszystkie przepisy i normy Unii Europejskiej. Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Nutrivet Energia

Nutrivet Energia

Nutrivet energia
Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowanego mleka odtłuszczonego poprzez filtrację i suszenie rozpyłowe. Stosunek wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości laktozy sprawia, że produkt ten jest powszechnie stosowany w produkcji żywności niskowęglowodanowej oraz napojów wzbogaconych w białko. Można go również dodawać między innymi do wypieków, deserów, produktów hodowlanych, napojów mlecznych, sosów i serów.
Organiczne Białko Grochu

Organiczne Białko Grochu

Organiczne Białko Grochu Organiczne białko grochu to doskonałe źródło białka roślinnego z zawartością białka wynoszącą 80%, pozyskiwane z grochu.
Izolat białka serwatkowego

Izolat białka serwatkowego

Izolat białka serwatkowego uzyskuje się poprzez koncentrację i oczyszczanie koncentratu białka serwatkowego, aby zmniejszyć zawartość tłuszczu i węglowodanów w serwatce. Proces ten można przeprowadzić z wykorzystaniem separacji membranowej lub wymiany jonowej. Izolat białka serwatkowego (WPI) uważany jest za produkt o najwyższej czystości i koncentracji białka.
BIAŁKO WHEY

BIAŁKO WHEY

BIAŁKO SERWATKOWE
TROVET Karma / Pies / Karma Sucha / Hipoalergiczna (Jeleń-Ziemniak) Pies 3kg / VPD

TROVET Karma / Pies / Karma Sucha / Hipoalergiczna (Jeleń-Ziemniak) Pies 3kg / VPD

Hipoalergiczny oznacza dla nas, że karma składa się z jednego źródła białka i jednego źródła węglowodanów. Nie jest hydrolizowana (wyjątek: składniki pochodzące z innych gatunków zwierząt).
Koncentrat białka mleka 80% (MPC)

Koncentrat białka mleka 80% (MPC)

Koncentrat Białka Mlecznego (MPC) to wysoko skoncentrowany proszek mleczny, który zazwyczaj zawiera 80% białka mlecznego. Powstaje z świeżego, pasteryzowanego mleka odtłuszczonego w procesie filtracji, odparowywania i suszenia rozpyłowego. MPC jest znany ze swoich wyjątkowych właściwości pienienia, teksturowania, wiązania wody i koagulacji. Doskonała wartość odżywcza wynika z wysokiego stężenia białka. Ma trwałość 24 miesiące i jest dostępny w workach 25 kg oraz Big Bags. MPC jest opłacalną alternatywą dla Mleka W pełni Mlecznego lub Mleka Odtłuszczonego, oferując porównywalne poziomy białka.
Białko serwatkowe

Białko serwatkowe

Białko serwatkowe
Białko

Białko

Białko Zawartość: np. 750g Białko mleczne, białko serwatkowe, białko jajeczne, aromaty naturalne, substancja słodząca sukraloza Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy. Przechowywać produkt w zamkniętym, suchym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (15 – 25° C).
Instantne Koncentrat Białka Serwatkowego (WPC 80 Insta)

Instantne Koncentrat Białka Serwatkowego (WPC 80 Insta)

Koncentrat białka serwatkowego 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) jest produkowany z serwatki słodkiej przy użyciu zaawansowanego procesu ultrafiltracji w niskiej temperaturze. Dlatego większość białek pozostaje nienaruszona. WPC zawiera około 35 do 90 % białka mleka. Ten proszek nie jest aromatyzowany, więc można dodać dowolny smak lub aromat. WPC 80 Instant jest stosowany w produkcji lodów, jogurtów, napojów, produktów mięsnych oraz głównie w żywieniu sportowym. Koncentrat instant rozpuszcza się łatwo nawet w zimnej wodzie. WPC 80 Instant jest dostępny w opakowaniach 15/20/25 kg lub „Big Bag” 500-1000 kg. Średni okres trwałości WPC 80 Instant wynosi około 12 miesięcy. Zawartość białka: min. 80 % Zawartość tłuszczu: max. 8 % Zawartość popiołu: max. 3,5 %
Witamina A - Retinol 325 000 IU proszek

Witamina A - Retinol 325 000 IU proszek

Jakość: dla produktów kosmetycznych Nośnik: Hydroksypropyl-Cyklodekstryna Powolne uwalnianie retinolu (retinol z powolnym uwalnianiem składnika aktywnego) Nazwa naukowa: Retinol / Hydroksypropyl-β-cyklodekstryna Witamina A odgrywa kluczową rolę w organizmie ludzkim. Nasze produkty sprzedawane są w hurtowych ilościach. Minimalna ilość zamówienia wynosi 25 kg dla większości naszych produktów. Możemy dostarczyć próbki. Plants2Market jest również certyfikowane w zakresie BIO, HACCP oraz DIN EN ISO 9001. Oferujemy również następujące produkty: Acerola Fasola polowa Skrzyp polny Afrykańska czarna fasola Elekampan Kwas alfa-liponowy Amla Karczoch Ashwagandha Astaksantyna Waleriana Bamboo Beta Glukan ORGANICZNY liść brzozy ORGANICZNY orzech brazylijski ORGANICZNY pokrzywa ORGANICZNY brokuł ORGANICZNY chaga ORGANICZNY chlorella ORGANICZNA żurawina ORGANICZNY trawa jęczmienna ORGANICZNY żeń-szeń ORGANICZNY grejpfrut ORGANICZNY jarmuż ORGANICZny dzika róża ORGANICZNE borówki ORGANICZNY nard pospolity
Izolat białka serwatkowego (WPI)

Izolat białka serwatkowego (WPI)

Izolat białka serwatkowego uzyskuje się poprzez koncentrację i oczyszczanie koncentratu białka serwatkowego w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu i węglowodanów w serwatce. Proces może być przeprowadzany z wykorzystaniem separacji membranowej lub wymiany jonowej. WPI uważane jest za produkt o najwyższej czystości i koncentracji białka.