Next
Wędzona mozzarella z bufala
Wędzona mozzarella z bufala...
Korektory Technologiczne i Aromatyczne - Korektory Mąki
Chcesz poprawić profil funkcjonalny swoich mąk pod kątem reologii ciast (rozciągliwość, nawilżenie, siła, zjawisko klejenia) oraz produktów końcowych ...
Napełnianie proszku na zlecenie
Napełnianie proszkiem, napełnianie żywności, przyprawy, mieszanki przyprawowe, białko, proszek Napełnianie proszkiem, wszystko w jednym miejscu. Jako...
Odlewanie w piasku – Formowanie ręczne
Odlewanie piaskowe w procesie formowania ręcznego jest prawdopodobnie najbardziej konwencjonalną metodą produkcji odlewu. W naszej firmie odlewamy czę...
Piece retortowe i szybowe
Piece retortowe i piekarniki komorowe z ogrzewaniem elektrycznym i gazowym są zazwyczaj oferowane z cyrkulacją powietrza lub gazu i służą do obróbki c...
WSTĘPNIE UPIECZONA PODSTAWA PIZZY O GRUBOŚCI 4 MM - CIENKA WSTĘPNIE UPIECZONA PODSTAWA PIZZY
TA BAZA PIZZY JEST NASZĄ BAZĄ "GWIAZDA", PONIEWAŻ JEST BARDZO CHRUPIĄCA I DELIKATNA - JEJ ŚREDNICA WYNOSI 28 CM I JEST WYSYŁANA W PUDEŁKU PO 42 SZTUKI...
Pełnoziarniste ciasto francuskie - Dla tych, którzy szukają wyjątkowego i lekkiego smaku
Te również są podobne do klasycznych Piadin, ale wzbogacone o jajka, mleko i różne inne składniki. Podążając za naukami naszych dziadków, użyta ilość ...
Mini Croissant Maślany, 'Maison Héritage', Mrożony, 5,4 kg, 180 x 30g
Ciastka maślane z mąki pszennej. Składniki: MĄKA PSZENNA, 24% MASŁA z Bretanii, woda, 5,5% cukru trzcinowego, drożdże, GLUTEN PSZENNY, JAJKA, sól, MLE...
Kursy języka włoskiego i gotowania włoskiego
- 4 godziny lekcji języka w klasie dziennie od poniedziałku do piątku - 9.00/13.00; - 2 popołudniowe zajęcia kulturalne w tygodniu z grupą; - 1 wyciec...
TORBA ODWADNIAJĄCA DLA MLECZNEJ PRZYBYSZKI
OU A PATE FRAICHE Przykład: Ser kozi, ser świeży po francusku, Petits Suisses, … Cechy: Prostota użycia Regularne odcieknięcie skrzepu Odciek z mleka ...
Producent masła z pneumatycznym urządzeniem do przechylania - Pojemnik produkcyjny do produkcji śmietany i masła
Dla produkcji masła i śmietany firma A·S·T·A eismann GmbH oferuje zbiornik produkcyjny, oczywiście wykonany zgodnie z życzeniem klienta. Pojemność uży...
Kursy - Kursy Robienia Sera
Kursy dla tych, którzy chcą zostać serowarami lub dla tych, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę na temat technologii włoskiego sera, szczególnie z suro...
Ciasto na Pizzę - Chleby i Tortille
Ciasto na Pizzę - Chleby i Tortille...
Paton Express - Innowacyjne ciasto do szybkiego przygotowania
Wstępnie rozwałkowane i wstępnie fermentowane, ciasto ekspresowe gwarantuje chrupiącą skórkę, która rozpływa się w ustach i ma niewątpliwie tradycyjny...
Komory garownicze i agregaty klimatotwórcze - Garownia do ciasta przygotowana według potrzeb
Komora garownicza pozwala na bardzo precyzyjne kontrolowanie przebiegu garowania surowego ciasta. Modułowy system klimatyzacji ze zintegrowanym przepł...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play