• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • food

Wyniki dla

Food - Import eksport

Polska

Polska

Korpusy żeliwne dla przemysłu spożywczego, produkcja odlewów oraz obróbka mechaniczna. Wykonanie częściowe lub kompleksowe od projektu do montażu końcowego.

Poproś o wycenę

Polska

W ofercie posiadamy produkty kategorii III: - Bloki pasta mrożone z dzika, sarny, jelenia. - Trimm z dzika i jelenia, sarny - Uszy z jelenia, sarny, dzika - Kości rurowe z dzika, sarny, jelenia - Tłuszcz z dzika Ponadto posiadamy podroby z dziczyzny!

Poproś o wycenę

Polska

Natamycin E235 (pimaricin) is a food additive, namely an antifungal preservative, which has a broad and effective effect. It not only inhibits the growth of various forms and yeasts, but also inhibits the production of their toxin. Commercial natamycin usually contains 50% of the active substance, such as natamycin 50% in glucose, natamycin 50% in NaCl, natamycin 50% in lactose, natamycin 95%. Natamycin is widely used in dairy products, meat products, beverages, and cheese production. Package type: 0,5 kg plastic jar or 1kg aluminium bag - in carton box. CAS No. 7681-93-8

Poproś o wycenę

Polska

Nisin (E234, CAS No. 1414-45-5) Nisin is a natural, non-toxic food preservative that has recently been introduced into the food industry. It is a polycyclic antibacterial peptide produced by certain strains of Lactococcus Lactis. Nisin has antimicrobial activity against a wide range of gram-positive bacteria. Nisin is widely used in dairy products, meat products, beverages, canned foods, sauces, seafood, flour products, egg contain products, etc. The quality items: 900iu, 1000iu, 1100iu. Package type: 0,5 kg plastic jar or 1kg aluminium bag - in carton box.

Poproś o wycenę

Polska

Transglutaminase is an enzyme produced from а microbial strain with the revolutionary ability to polymerize protein molecules. TG can effectively improve the quality of food, while reducing production costs. The main product groups with using TG: meat products, sausage/ham products, seafood products, bakery products, dairy and vegan products. There are benefits of using TG: *improves meat texture and binding between pieces of meat *Reduces phosphates *Reduces water loss during cooking processes *Enhances the final texture in low sodium products *improves texture and elasticity *increases gel strength, facilitating protein losing *Reduces the content of gums and gelatins etc.

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Polska

drożenia, audyty, szkolenia HACCP ISO 22000, certyfikacja BRC i IFS w przemyśle gastronomii oraz handlu żywnością. Dokumentacja GHP GMP procedury instrukcje. System HACCP (analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli). System HACCP jest wymaganiem prawnym określonym w przepisach rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych. Zakres systemu obejmuje cały łańcuch żywnościowy od produkcji rolnej poprzez magazynowanie, produkcję i handel żywnością w tym żywnością pochodzenia zwierzęcego oraz sektor produkcji opakowań do kontaktu z żywnością

Poproś o wycenę

Polska

Kompleksowy projekt urządzenia, wraz z dokumentacją techniczną .

Poproś o wycenę

Polska

W ofercie dania high-Protein

Poproś o wycenę