Surowa skóra Kaczka
Skład: Kaczka 32%, skóra wołowa 60%, skrobia 4%, glicerol 1,8%, sól 0,1%, sorbitol 2%, sorbinian potasu 0,1 Składniki analityczne: Białko surowe: 61%,...
Next
Górne Ostrze
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowyw...
Rump cap
Rump cap to kawałek wołowiny, który w niektórych krajach uważany jest za najlepszy kawałek wołowiny ze względu na swój wyraźny smak. Jest znany i lubi...
Stek z łopatki
Stek z łopatki...
Kawałek steku
Saszetka z kawałkiem steku 2,5 kg...
Cielęcina
Cielęcina - mięso rzeźnicze...
Obróbka Mechaniczna
Obróbka mechaniczna odkształconych (wygiętych) profili lub rur stawia najwyższe wymagania. Współpraca między doskonale działającym oprogramowaniem a ...
Next
Półmięsne żeberka
Côtes semi-viandes to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw...
Cała tusza wołowa
Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła ho...
Kruszona pszenica
Kruszona pszenica...
Serce wołowe
Serce wołowe...
flaki wołowe
Flaki są oczyszczone i zamrożone. Często z czapeczką. Flaki wołowe z plastrami...
Churros
Smażone przekąski w cieście. Churros podawane są z gorącą czekoladą.
MĄKA SŁONECZNIKOWA
POSIŁEK SŁONECZNIKA...
Boczek
Berkshire Wieprzowina Brzuszna Berkshire Wieprzowina Brzuszna Pomyśl o brzuchu świni jako o tłuszczu z mięsem wciąż na nim. Kucharze uwielbiają używać...
Mięso owcze
Mięso jagnięce to mięso zwierząt, które w momencie uboju miały więcej niż 12 miesięcy. Szczególnie charakterystyczna dla mięsa jagnięcego jest ciemna ...
Mrożony kark wieprzowy
Czy interesują Cię tylne nogi wieprza? Specjalizujemy się w handlu nogami wieprza i innymi wysokiej jakości kawałkami wieprzowiny.
Kołnierz
Kołnierz...
Kurczak z surowej skóry
Skład: kurczak 32%, skóra wołowa 60%, skrobia 4%, glicerol 1,8%, sól 0,1%, sorbitol 2%, sorbinian potasu 0,1 Składniki analityczne: Białko surowe: 61%...
Serce z surowej skóry
Skład: kurczak 40%, skóra wołowa 45,7%, skrobia 5%, glicerol 3%, sól 0,1%, sorbitol 2%, sorbinian potasu 0,2% Składniki analityczne: Białko surowe: 55...
Next
Polędwica
Lomo Filet Solomillo Filet Pure Filet Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowywania: Chłodzone -...
Next
Pieczona wołowina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przec...
Filet z osła
Filet z osła...
Przycinanie
Przycinanie...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play