Next
Powłoki Metalowe i Ceramiczne
Procedury natryskiwania termicznego Natryskiwanie łukowe Natryskiwanie plazmowe w atmosferze Natryskiwanie proszkowe z płomieniem Natryskiwanie drutow...
Next
Wędzona mozzarella z bufala
Wędzona mozzarella z bufala...
Korektory Technologiczne i Aromatyczne - Korektory Mąki
Chcesz poprawić profil funkcjonalny swoich mąk pod kątem reologii ciast (rozciągliwość, nawilżenie, siła, zjawisko klejenia) oraz produktów końcowych ...
Odlewanie w piasku – Formowanie ręczne
Odlewanie piaskowe w procesie formowania ręcznego jest prawdopodobnie najbardziej konwencjonalną metodą produkcji odlewu. W naszej firmie odlewamy czę...
Przygotowanie profesjonalnej bitej śmietany
Zaskocz swoich gości najsmaczniejszymi deserami! Odkryj sekrety profesjonalistów w kuchni na tym blogu. Jak zrobić tę miękką, bitą śmietanę i bezę? Se...
Next
MALTOWNIA - Archiwa Zbóż
Lokalizacja Niemcy Branża zboża Produkty przechowywane Jęczmień Rok uruchomienia 2012 Dane projektu 16 Silosów 11m Ø...
Płodne jaja wylęgowe - płodne jaja wylęgowe Cobb i Ross
jaja wylęgowe płodne Cobb 500 i Ross 308 jaja wylęgowe płodne Cobb 500 i Ross 308 jaja wylęgowe płodne Cobb 500 i Ross 308 jaja wylęgowe płodne Cob...
Jednostka Rafinacji Pierwotnej
Jednostka Prime Refining firmy IKOI jest wynikiem dziesięcioletniego doświadczenia w destylacji metali w próżni. Technologia opiera się na fizycznej z...
ŻOŁĄDEK DORSZA - ŻOŁĄDEK DORSZA
ŻOŁĄDEK DORSZA ISLANDIA FAO 27...
Osłony segmentowe - Przemysł cementowy i górniczy - młyny
Produkujemy surowe lub w pełni obrabiane segmentowe wkładki do młynów z brązu ołowiowego 15%.
Ceramika inżynierska w zastosowaniach wentylacyjnych
Regulacja i transport ciał stałych oraz cieczy obciążonych ciałami stałymi, wysoko korozyjnych mediów itp. są dzisiaj bardziej niż kiedykolwiek związa...
Rolki Tłoczące
Wyryte na obwodzie do oznaczania elementów bezpośrednio na tokarkach.
Ciasto na Pizzę - Chleby i Tortille
Ciasto na Pizzę - Chleby i Tortille...
Paton Express - Innowacyjne ciasto do szybkiego przygotowania
Wstępnie rozwałkowane i wstępnie fermentowane, ciasto ekspresowe gwarantuje chrupiącą skórkę, która rozpływa się w ustach i ma niewątpliwie tradycyjny...
Liniowy okrągły prowadnik - DryLin® R - Osłony i łożyska wciskane
0,00 €
DryLin® R - Filmy instalacyjne Wybór systemu i obliczanie żywotności DryLin® R - Wprowadzenie i informacje techniczne Specjalne informacje o liniowyc...
Komory garownicze i agregaty klimatotwórcze - Garownia do ciasta przygotowana według potrzeb
Komora garownicza pozwala na bardzo precyzyjne kontrolowanie przebiegu garowania surowego ciasta. Modułowy system klimatyzacji ze zintegrowanym przepł...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play