Next
PCR - BIOLOGIA MOLEKULARNA
Chcesz: - określić sekwencję w celu identyfikacji mutacji (mutacje punktowe (SNP), insercje, delecje) - ocenić pokrewieństwo między osobnikami lub po...
Next
Analiza kontroli jakości - Zgodność produktów i materiałów
POLYMEX dysponuje laboratorium dedykowanym do zapewnienia zgodności produktów. Dzięki specjalistycznemu sprzętowi, usługa analiz kontroli jakości po...
Zarządzanie jakością
Już w 1998 roku certyfikowaliśmy naszą całą działalność oraz system zarządzania jakością zgodnie z normą ISO 9002. W 2002 roku przeszliśmy na nową no...
Formulacja i Rozwój Kosmetyków
Dział Badań i Rozwoju TECNOCOSMÉTICA opracowuje formuły produktów kosmetycznych, wykorzystując najnowsze osiągnięcia w zakresie składników i opakowań,...
Specyfikacje Środowiskowe
Parfums par Nature jest dumny z przestrzegania zasad "Wysokiej Jakości Środowiskowej" Pozytywna energia z 2 pompami ciepła 800m² paneli fotowoltaicz...
Preparaty do obróbki skóry, takie jak rozciągacze do skóry,... - Więcej produktów
Preparaty do obróbki skóry, takie jak rozciągacze do skóry, środki czyszczące do skóry itp.
Standardy żywności - Standardy i odczynniki
W obliczu wymagań dotyczących kontroli jakości produktów gotowych oraz zapotrzebowania na nowe produkty o dodatkowej wartości odżywczej, sektor agrosp...
Enzym - ENZYM DO PIECZENIA, ENZYM MLECZNY
{"BACKENZYME":{"Amylazy":"EC 3.2.1.1","Lipazy":"EC 3.1.1.3","Transglutaminaza":"","Oksydaza Glukozy":"","Proteaza":"EC 3.4.21.112","Celulazy":"EC 3.2.
Procedury Procesu Czyszczenia
Proces czyszczenia musi być zaprojektowany w celu eliminacji konkretnych zanieczyszczeń i cząstek z obrabianych elementów i części, aby osiągnąć wymag...
Marketing treści
Jesteś ekspertem w swojej dziedzinie, a wielu chciałoby się od Ciebie uczyć. Pomagamy Ci dzielić się swoją wiedzą z innymi w łatwy, zabawny i przede w...
Soczewki Specjalne/Funkcjonalne
Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu w zakresie rozwoju i produkcji szkła specjalnego oraz funkcjonalnego, możemy zaoferować i zrealizować indyw...
Enzymy - ENZYMY PIEKARNICZE, ENZYMY MLECZARSKIE
{"Glucose oxydase":"Oksydaza glukozy","ENZYMES LAITIÈRES:":"ENZYMY MLECZARSKIE:","Cellulases EC 3.2.1.4":"Celulazy EC 3.2.1.4","Pepsine EC 3.4.23.1":"...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play