Od ponad 70 lat produkujemy LITZEN, SZNURY i LINKI, dostarczając je producentom z różnych branż i produktów na całym świecie.
To tylko wybrana oferta...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska
Temperatura przec...
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska
Temperatura przec...
"Les Classiche" od Canuti są przygotowywane z surowców starannie wyselekcjonowanych, bez dodatku barwników ani konserwantów. Jak wszystkie makarony ja...
Fiocchetto uzyskuje się z cięcia udźca wieprzowego. Różni się od bardziej znanego culatello, ponieważ jest to wędliny o niższej zawartości tłuszczu i ...