Austria, Guntramsdorf
16km
... - Oszczędność tradycyjnego procesu wędzenia - Bardzo dobra zgodność kalibrów dla wysokiej precyzji podczas krojenia - Gotowe do napełnienia osłony i „wszystko w jednym procesie” dla wysokiego bezpieczeństwa produktu - Przyjazne dla środowiska i portfela - Brak skomplikowanego czyszczenia komory wędzarniczej - Brak kosztownej neutralizacji wody do czyszczenia Zakres kalibrów: Od 49 do 165 mm Przenoszenie dymu: B2 Średni odcień dymu -> kiełbasa parzona i szynka drobiowa H5 Ciemny odcień dymu -> szynka gotowana H6 Bardzo ciemny odcień dymu -> szynka gotowana Zakres kalibrów: 49 do 165 mm...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play