...Zaangażowanie DSEC w budowę zakładów bioetanolu opiera się na bardzo specjalistycznej wiedzy technicznej dotyczącej procesów produkcji etanolu; w tym artykule znajdziesz bardziej szczegółowe informacje na temat procesu upstream.
W Europie i USA istniejące tradycyjne zakłady bioetanolu 1. generacji zazwyczaj przetwarzają zboża (kukurydza, pszenica, żyto, ...) oraz inne surowce zawierające skrobię...
...Maïski gotowy couscous, couscous naturalny, biała quinoa, gryka, perłowy couscous, orkisz, bulgur i żyto. Gotowe bazy zbożowe i nasion Maïski oferują ogromne możliwości. Naturalne lub wzbogacone innymi składnikami, na ciepło lub na zimno. Stanowią idealny dodatek do Twoich bufetów lub grillów. Na głównym zdjęciu przedstawione są nasze zboża w wersji naturalnej, na innym zdjęciu pokazujemy, jak kreatywnie można je wykorzystać, całkowicie według Twoich życzeń!
Molens Vanden Bempt z Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee, w pobliżu Leuven) jest producentem wysokiej jakości mąki i kaszy dla piekarzy i osób prywatnych. Dostarczamy ręcznie robiony produkt dostosowany do Twoich potrzeb, w dużych lub małych ilościach.
Produkujemy szeroki i smaczny asortyment dla rzemieślniczych piekarni i przemysłowych zakładów ciastek: mąka pszenna, mąka biszkoptowa, otręby pszenne, mąki specjalne oraz mieszanki. Mąka i mąka mogą być wytwarzane z wielu rodzajów zbóż, takich jak pszenica, żyto, owies, kukurydza, ryż i jęczmień. Najczęściej używanym zbożem jest pszenica.