JAZZ to walizka do formowania wtryskowego o wysokiej stabilności, optymalnej funkcjonalności i technicznie eleganckim wyglądzie. Jego wnętrze zapewnia...
Bez względu na to, czy zlecasz nam odlewy w dużych czy małych ilościach, czy może prototyp: w firmie Esterer elastycznie reagujemy na Twoje potrzeby i...
Jedną z naszych kluczowych kompetencji jest produkcja narzędzi do prasowania na gorąco, które są wykorzystywane do wytwarzania części z tworzyw sztucz...
Dzięki zwijanym tulejom firmy Quittenbaum GmbH kosztowne elementy toczenia-frezowania należą do przeszłości.
W przypadku narzędzi dwuścieżkowych z pr...
Masz pomysł na produkt oparty na rurach – doradzimy Ci i wspólnie opracujemy optymalne rozwiązanie!
Lub powiedz nam konkretnie, co potrzebujesz, jak,...
Na zlecenie międzynarodowego producenta maszyn do liczenia pieniędzy wyprodukowaliśmy pokrywę obudowy wykonaną w technologii wtrysku, która jest używa...
METPON oferuje części z metalowego odlewu proszkowego, znane jako Metal Injection Molding (MIM), oraz części z ceramicznego odlewu proszkowego, znane ...
W: 200 - 220. Mąka typu '00' uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren włoskich i europejskich, charakteryzująca się dobrą plastycznością, przeznaczona do ...
Mieszanka samorozpędzająca się z mąki pszennej i skrobi ryżowej, odpowiednia do produkcji emulgowanych ciast. Nie zawiera dodatków aromatycznych. Szcz...
Oferujemy przepis na miękkie i puszyste ciasto, idealne do przygotowania wszelkiego rodzaju tortów lub ich pochodnych z maksymalnymi właściwościami. D...
Produkuje ciągłe blaty biszkoptowe. Jest połączony z linią produkcyjną.
- •Ciągłe dozowanie w miarę przesuwania się taśmy.
- •Ręczna regulacja wysok...
10 KG torba Kraft. Przeznaczenie: 1 kg mieszanki biszkoptowej Sudem ubija się w mikserze z 200 ml wody i 700 g jaj (14 jaj) przez około 5 minut. Uzysk...
Spróbuj naszych nowych muffinek owsianych, wypiekanych w naszej piekarni z taką samą dbałością o składniki. Te muffinki są bogate w jaja i nie zawiera...
•Ciężar dozowania w sposób ciągły w miarę postępu taśmy.
•Ręczna regulacja wysokości głowicy dozującej, która automatycznie opada przy każdej dawce.
•...
10 KG torba Kraft. Przeznaczenie: 1 kg mieszanki biszkoptowej Sudem ubija się w mikserze z 200 ml wody i 700 g jaj (14 jaj) przez około 5 minut. Uzysk...
10 KG torba Kraft. Przeznaczenie: 1 kg mieszanki biszkoptowej Sudem ubija się w mikserze z 200 ml wody i 700 g jaj (14 jaj) przez około 5 minut. Uzysk...
10 KG torba Kraft. Przeznaczenie: 1 kg mieszanki biszkoptowej Sudem ubija się w mikserze z 200 ml wody i 700 g jaj (14 jaj) przez około 5 minut. Uzysk...
Półprodukt specjalnie opracowany do produkcji czekoladowego biszkoptu, idealny również do Swiss Roll, ciasta Margherita i ciasta Sacher.
Format: 10 k...