Hiszpania, Orkoien-Navarra
...Składniki: mąka ryżowa*, oleje i tłuszcze roślinne bez uwodornienia* (słonecznik*, kakao*), cukier trzcinowy*, polewa czekoladowa* (cukier trzcinowy*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator lecytyna SOY* i naturalny ekstrakt waniliowy), mąka SOY*, emulgator (lecytyna SOY*) oraz środek spulchniający (wodorowęglan amonu). Bezglutenowy Referencja: Gacesg Bezglutenowy Ean: 8413115006553...
Belgia, Wingene
... otrzymali oficjalnie certyfikat ekologiczny dla Europy, USA i Japonii! Energia dla centrum fermentacji Kokoa Kamili pochodzi z energii słonecznej. Pochodzenie: Tanzania Region: Dolina Kilombero Odmiana: Trinitario i Neo-narodowy Wskazówki: Czerwony owoc, kwiatowy (fiołkowy), orzechowy SKU: 5430002193199 CZEKOLADA CZYSTA: 100% ziarna kakao Energia: 550Kcal, 2300kJ Całkowity tłuszcz: 52g w tym Tłuszcz nasycony: 31g Węglowodany: 5g w tym Cukier: 0g Białko: 15g Sól: 0g...
Hiszpania, Tarragona
... doświadczeniem bez zmartwień. Sugerencja: Włóż słomkę do szklanki (około 200 ml) mleka w temperaturze pokojowej i ciesz się smakami. Ostrzeżenia: Dzieci poniżej 3 roku życia mogą korzystać tylko pod nadzorem rodziców! Nie tnij słomki. Składniki waniliowe: Cukier, syrop glukozowy, fruktoza, Witaminy i minerały [glukonian cynku, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), Witamina D (cholekalcyferol)]. Aromat naturalny, Barwnik [karoteny (β-karoten)].
...Mogę PET Waga cukru 100 gramów. Możliwe zastosowanie: bita śmietana, jogurty, bezy, makaroniki, pianki, lizaki, lody, lody na patyku.... Skład: nieoczyszczony cukier buraczany z Francji, aromat czekolady mlecznej, naturalny barwnik brązowy (E150) Mogą występować śladowe ilości jaj, mleka, musztardy, orzeszków ziemnych, małży i skorupiaków, ryb, nasion sezamu i soi Referencja:SUCRE0025A...
Francja, Brignais
...*, ciemna czekolada* 20% [kakao: min. 88%] (masa kakaowa*, masło kakaowe*, cukier kokosowy*) *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi. Wartości odżywcze na 100 ml gotowego produktu** Energia: 276 kJ / 66 kcal Tłuszcz: 2,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g) Węglowodany: 7,1 g (w tym cukry: 6,8 g) Błonnik pokarmowy: 0,7 g Białko: 3,6 Bio: Tak Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Roślinny: Tak...
Polska, Wrocław
Francja, Saint Martin Belle Roche
...Słoik 250g kremu czekoladowego z mlekiem A co w nim jest? Tłuszcze roślinne (słonecznik, masło kakaowe), kakao w proszku (cukier, kakao) (26%), cukier, mleko w proszku częściowo odtłuszczone (14%), emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat: wanilina. Alergeny pod lupą Mleko. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć słoik po każdym użyciu. Słoik i zakrętka: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
Francja, Montelimar
...Gourmand! To powiedzenie to za mało. Odkryj nasz nugat z czekoladą i skórką pomarańczową. Cały smak kakao i pomarańczy, osłodzony miodem i migdałami. Bardzo popularny przysmak na koniec roku! Ten czekoladowy nugat znajdzie swoje miejsce na Twoim świątecznym stole! Składniki: cukier, syrop glukozowy, migdały, miód, kakao extra brut (4,9%), skórka pomarańczowa (4,1%), skrobia ziemniaczana, cukier...
Francja, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe. Już od kilku lat...
Francja, Talant
DECO RELIEF jest specjalistą w zakresie materiałów i składników do wypieków oraz czekolady. DECO RELIEF to marka o profesjonalnej jakości. Nasze formy silikonowe mają wiele zalet (elastyczność, łatwość wyjmowania…). Łącząc formy z barwnikami i aromatami naszej marki, możesz stworzyć atrakcyjne wyroby cukiernicze w szerokiej gamie kolorów i smaków. DECO RELIEF jest również specjalistą w dekoracji...
Tunezja, Tunis
...Delikatność orientalna na bazie nasion sezamu, o wielu właściwościach i wyśmienitym smaku czekolady Składniki: Pasta sezamowa, cukier, syrop glukozowy, proszek kakaowy Termin przydatności do spożycia: 3 lata od daty produkcji. Przeznaczenie: do bezpośredniego spożycia lub jako smarowidło Wartość odżywcza: 536 Kcal/100g Jednostka: 200 i 350g...
Francja, Roye
... czekoladziarni znajdującej się w regionie Doliny Loary. Każdy kawałek czekolady zawiera 10 mg CBD. Skład czekolady gorzkiej: masa kakaowa z Papui-Nowej Gwinei Bio i Fair Trade, cukier, masło kakaowe, proszek waniliowy, izolat CBD. Może zawierać śladowe ilości glutenu i orzechów. waga: 90 gramów...
Belgia, Beringen
...Wzbogacony masłem kakaowym, cukrem i mlekiem, krem czekoladowy Ferrero Nutella doskonale smakuje z ciasteczkami, kromkami chleba oraz wieloma indyjskimi przysmakami. Jest w 100% wegetariański i nie zawiera konserwantów. Jego unikalny smak sprawi, że będziesz chciał więcej. Rozpocznij swoje poranki z Nutellą - kremem orzechowym z kakao. Spróbuj przygotować pyszne desery z Ferrero Nutella i zaskocz swoich bliskich.
Francja, Objat
...Składniki: 24,36% czekolady gorzkiej 66% pochodzenia spoza UE (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa) Wartości odżywcze na 100g: Energia 2137Kj, 513Kcal, tłuszcze 33g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g, węglowodany 47g, w tym cukry 25g, białko 6,9g, sól 0,11g.
Francja, Etaples
...Nasz karmel czekoladowy jest wytwarzany w sposób rzemieślniczy w naszym warsztacie na północy Francji. Ta ultra smakowita wersja powstała z połączenia naszego karmelu do smarowania i czekolady gorzkiej Excellence 55%. Zawsze więcej smaków z tą czekoladową wersją! Składniki: Masło, Cukier, Śmietana, Czekolada gorzka 55%...
Hiszpania, Castuera
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... Lego. Bez konserwantów, bez oleju palmowego, bez barwników i bez dodatków. Te czekolady są wytwarzane ręcznie. Skład: Czekolada ciemna 73% kakao: masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Czekolada mleczna 33% kakao: cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała 31% kakao: cukier, masło kakaowe, proszek z MLEKA pełnotłustego, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
...Składniki: %27 Kruche ciasto z nadzieniem czekoladowo-orzechowym: mąka pszenna, olej roślinny (palmowy, sojowy, słonecznikowy), cukier, syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), olej roślinny (palmowy), drożdże, odtłuszczone mleko w proszku, olej roślinny (rzepakowy, słonecznikowy, palmowy), jajko, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), dekstroza, proszek serwatkowy...
Belgia, Namur
...Składniki: Składniki: Cukier, kakao 25%, skrobia naturalna, dekstroza, mleko w proszku pełne, aromat karmelowy 0,8%, sól, guma guar [E412], guma ksantanowa [E415], karmel naturalny, wanilina. Alergeny: Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, orzechów i naturalnych siarczynów z powodu obecności w strefie. Wybór: Torebka - 500 g Energia: 403 Kcal / 1704 Kj Elementy odżywcze: Na 100g Tłuszcz: 5,9g W tym nasycone: 3,6g Węglowodany: 81,0g W tym cukry: 57,9g Białko: 6,4g Sól: 0,51g...
Francja, Olivet
... pysznie chrupiące! Składniki: Płatki zbożowe* 48% (owies*, pszenica*, żyto*, jęczmień*), cukier trzcinowy pełny* 13%, olej słonecznikowy*, chrupki zbożowe kakaowe* (zboża* [ryż*, pszenica*, owies*, jęczmień*], czekolada* 23,4% [proszek czekoladowy* 21,3% {cukier trzcinowy nierafinowany*, proszek kakao* 6,8%}, kawałki czekolady* 2,1% {masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, lecytyna słonecznikowa, wanilia*}], syrop z suszonego jęczmienia*, cukier trzcinowy nierafinowany*, wanilia*), syrop ryżowy* (ekstrakty...
Ukraina, Lviv
...Składniki: lody czekoladowe (mleko odtłuszczone, cukier, rafinowany olej kokosowy, woda pitna, mleko w proszku odtłuszczone, stabilizator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, guma guar, aromat czekoladowy). Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.
Francja, Saint Orens De Gameville
...cukier, masło kakaowe, emulgator lecytyna słonecznikowa, wanilia), cukier, proszek kakaowy. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2624kJ / 634kcal, Tłuszcze 55g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11g, Węglowodany 15g, w tym cukry 12g, Białko 13g, Sól 0,04g. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla ciepła (16-20°C) i wilgoci. Waga netto: około 130g Termin przydatności: 6 miesięcy...
Holandia, Oudeschild
...{"Weight (kg)":"5","STORAGE":"Chłodne, suche miejsce","Brix (%)":"5","Additives":"cukier, mleko, śmietanka roślinna","Grade":"Wysoka jakość","Flavor":"Czekoladowy","Feature":"Z kofeiną","Max. Moisture (%)":"4","Type":"Kawa rozpuszczalna","Packing":"Pakowanie OEM","Product name":"Proszek kawy rozpuszczalnej","Packaging":"Worek","Taste":"Gorzki","Main Ingredients":"Kawa Robusta, kawa Arabika","Shelf Life":"24 miesiące"}...
Włochy, Novi Ligure
Przemysł cukierniczy. Produkcja czekolady. Jajka czekoladowe. U nas obróbka czekolady odbywa się z miłością i uwagą, z poszanowaniem tradycji i jakości, obejmując wszystkie rodzaje czekolady, od mlecznej po gorzką, przez białą i orzechową. Gambarotta srl wykonuje swoje prace również na zlecenie: kakao w proszku, czekolada gorzka, gianduiotti, nugat czekoladowy, czekolada, cukierki czekoladowe, orzechowa, czekolada do smarowania, słodycze i cukier, tabliczki czekolady oraz jajka czekoladowe.
Turcja, KAYSERI
Nasza firma działa jako producent w obszarze gotowych proszków spożywczych, a w naszej ofercie znajdują się zupy, budynie, cukier puder, krem do ciast, bita śmietana, sos czekoladowy, wanilia, wodorowęglan, proszek do pieczenia, kakao, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka bułkowa, skrobia kukurydziana, skrobia pszenna oraz dodatki do pieczywa. Oferujemy produkty pod naszą marką TATKAT w różnych gramaturach, pakowane w pierwszej klasie.
Belgia, Kuurne
Wszystkie produkty dla Horeca, cukierni, czekoladziarni i produkcji lodów: maliny, cukier musujący, orzechy kantońskie, nugat, speculoos, cannele z Bordeaux, crumble, wegetariańskie quiche, tarte tatin, nadziewane profiteroles, owocowe szaszłyki, pianki marshmallow, mini ciasta, mini crème brûlée, gnocchi, petits fours moelleux, mini makaroniki, fondant czekoladowy... Marki: Grand Marnier, Sosa...
Włochy, Rossano
... i chili). Dodatkowo prezentujemy gamę grappy o smaku lauru, fenkułu i lukrecji. Na koniec nasza nowość: LIKIER Z LUKRECJI I SAMBUKI. Nasza produkcja odbywa się ściśle w sposób rzemieślniczy na każdym etapie przetwarzania. Likier z lukrecji 25% obj.; Krem z lukrecji 18% obj. (składniki: mleko; cukier; alkohol; czysta lukrecja); Likier czekoladowy (składniki: woda, cukier, alkohol, czysta lukrecja, kakao, naturalne aromaty). Fenkuł (składniki: woda, cukier, alkohol, dziki fenkuł). Bardzo szczególny jest również harmonijny smak.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play