Francja, Aurillac Cedex
48km
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, La Fouillade
124km
... zewnątrz, co sprzyja ich rozwojowi. U nas hodowla świń i produkcja piwa są w doskonałej synergii. Resztki powstałe w procesie warzenia służą jako źródło paszy dla naszych zwierząt, podczas gdy świnie przyczyniają się do wytwarzania wysokiej jakości kompostu, który wzbogaca nasze użytki rolne. Degustacja naszej ekologicznej wieprzowiny to doświadczenie, które nikogo nie pozostawia obojętnym. Nasze piwa...
Francja, Beaumont De Lomagne
191km
... są przygotowywane z poszanowaniem tradycji i rzemiosła francuskiej gastronomii z południowego zachodu. Bez barwników ani konserwantów, wszystkie nasze produkty są wytwarzane w naszym warsztacie przy drodze do Auch w Beaumont de Lomagne, pomiędzy GERS a TARN & GARONNE.
Francja, Le Rouget
53km
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
57km
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Fonsorbes
215km
... powierzchni 1500 m2 i uzyskała zgodność z normami europejskimi. Może sprostać coraz większemu zapotrzebowaniu. W marcu 2012 roku otwarto w miejscu produkcji sklep o powierzchni 200 m2 przeznaczony do SPRZEDAŻY DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH.
Francja, Castres
193km
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet niektóre konserwy.
Francja, Lacaune
184km
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Francja, Aixe Sur Vienne
103km
Francja, Lacaune
184km
Francja, La Talaudière
168km
Francja, Duerne
180km
Francja, Douzens
240km
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play