Francja, Luc La Primaube
116km
...Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Capdenac Gare
85km
Firma AVEYRON BOYAUX jest zakładem zajmującym się produkcją jelit. Jelita pochodzące w 98% z mięsa owczego są zbierane w rzeźniach na południu Francji. Są one czyszczone przez skrobanie i solone, a następnie kalibrowane, tubowane, mierzone i ponownie solone. Następnie są pakowane i sprzedawane dużym jednostkom wędliniarskim na południu Francji.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play