Francja, Poitiers Cedex 9
170km
... inżynieria specjalizująca się w branży spożywczej od 25 lat. Firma doradza i proponuje rozwiązania w zakresie procesów i budowy z wieloma zastosowaniami: Mięso (rzeźnie, wędliny, warsztaty cięcia i przygotowania zamówień), mleko (mleczarnie, serownie, suszenie), ryby i owoce morza (porty rybackie, jednostki przetwórcze i produkcyjne), owoce i warzywa (stacje owocowe, jednostki przygotowania i...
Francja, Poitiers
172km
Dlaczego warto wybrać halalową rzeźnię w Poitiers. Jakość świeżego mięsa jest trudna do opisania, biorąc pod uwagę, że jest to złożona kwestia kontrolowana przez preferencje klientów. Ponieważ chrupiące mięso jest tkanką zwierzęcą nadającą się do spożycia, cechy jakości są wpływane przez różne czynniki, takie jak struktura mięśniowa, rodzaj mięsa, stan substancji, wspólny wysiłek składników...
Francja, St Pierre Sur Dives
161km
EVA, Firma Przetwórstwa Mięsnego, specjalizuje się w uboju mięsa wołowego i owczego w pierwszym i drugim przetwarzaniu: z kośćmi i bez kości. EVA znajduje się w Dolnej Normandii w Saint Pierre sur Dives.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play