Nie znaleziono wyników w promieniu 100km.
Wyniki w promieniu 250km zostały wyświetlone.
Francja, Charmes-Sur-Rhône
210km
Jednostka produkcyjna ANTARTIC II INGRÉDIENTS została założona w 2002 roku w celu dostarczania technologicznych mieszanek dla przemysłu spożywczego: powłok, wędlin (produkty solone, wędliny gotowane, wędliny surowe, wędliny suszone), galaretek, marynat, sosów i baz sosowych, aromatów, aromatów do przekąsek, aromatów naturalnych, przypraw do kiełbas i merguez, pomocy kulinarnych, produktów...
... specjalności gotowane produkowane w Dijon w zakładzie, który nieustannie się rozwija, z podejściem IFS wprowadzonym w 2006 roku oraz salą białą do krojenia o normie ISO 8, otwartą w 2007 roku. Badania i innowacje są naszymi głównymi kierunkami rozwoju, zarówno w zakresie produktów, procesów, pakowania, jak i opakowań. Ta polityka pozwoliła nam w ostatnich latach zdobyć nagrodę INNOWACJA SIAL 2004, produkt uznany za SMAKI ROKU 2006 oraz nagrodę honorową SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play