...Smakowita proszek do gorącej czekolady z kawałkami ciemnej czekolady (kakao: min. 88%) z cukrem kokosowym. Intensywnie czekoladowa.
Pochodzenie ziaren kakao: Dominikana
Sposób użycia
Zagotować mleko lub napój roślinny w garnku i wsypać 2 do 3 łyżeczek proszku SoChoco na każdą filiżankę. Mieszać przez kilka sekund, aż uzyskasz gorącą czekoladę.
Składniki: cukier kokosowy*, proszek kakaowy...
... aromatu.
Składniki: Cukier buraczany nierafinowany, naturalny aromat mięty, proszek kakaowy.
Zastosowanie: Idealny do słodzenia gorących napojów, posypywania deserów lub dodawania do przepisów na wypieki, aby uzyskać nutę czekolady i świeżości.
Wskazówki dotyczące użycia:
Posyp obficie cukrem Choco Menthe swoje gorące napoje, takie jak kawa, gorąca czekolada czy cappuccino, aby dodać im słodkiego i orzeźwiającego smaku.
Referencja:SUCRE00040A...
...W perfumerii luksusowej lub w produktach toaletowych, ten ekstrakt nadaje fenolowy i naturalny zapach strąków wanilii w nutach głowy oraz wprowadza niuanse takie jak cukier czy proszek kakaowy w nutach serca. Kosmetyki W kosmetykach ekstrakty wanilii można znaleźć w produktach takich jak oleje pielęgnacyjne do twarzy i ciała, perfumowane oleje do kąpieli, oleje po opalaniu, oleje do masażu oraz odżywcze oleje do ciała. Występują również w produktach przeznaczonych do cery mieszanej, tłustej i suchej.
...Pudełko 450g.
A co jest w środku?
Mleko w proszku półtłuste* 53,7% (pochodzenie Francja), kakao w proszku* 46% (cukier trzcinowy* 31,3%, proszek kakaowy* 14,7%), aromat naturalny.
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, jaja, orzechy, seler, siarczyny.
Alergeny pod lupą
Mleko.
Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć pudełko po każdym użyciu.
Pudełko, pokrywka, plastik, łyżka, miarka do wyrzucenia.
...Talerze Zuccaru Śliwki Kakao
Przepis na 8 osób
● 60 g płatków migdałowych
● 120 g cukru U Zuccaru Cukier Smakowy ze śliwkami korsykańskimi i kakao O Mà!
● 40 g mąki
● 4 białka jajek
● 60 g masła
● 1 szczypta soli
Nagrzać piekarnik do 180°C. W misce wymieszać Cukier Smakowy ze śliwkami korsykańskimi i kakao O Mà! z mąką, płatkami migdałowymi i solą.
Dodać białka jajek, a następnie...
... deserów – wilgotnych ciast, brownie czy musów czekoladowych, które będą podkreślone przez tę wyjątkową czekoladę.
Składniki
Ziarna kakao, cukier trzcinowy, masło kakaowe, lecytyna słonecznikowa.
Może zawierać śladowe ilości MLEKA, MIGDAŁÓW, ORZECHÓW LASKOWYCH, SEZAMU.
Zawartość kakao min. 70%
Wartości odżywcze (na 100g)
Energia 2421 KJ / 584 Kcal; Tłuszcze 43,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26,61...
...Maison Lesage
Orzechy laskowe z Piemontu prażone i pokryte praliną gianduja z orzechami laskowymi i migdałami z Prowansji, chrupiącą feuilletine i czekoladą.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze między 16 a 20°C
Składniki: orzechy laskowe z Piemontu, cukier, czekolada gorzka 62%, czekolada biała 32%, pokruszone ciastka, masło kakaowe, czekolada biała 32%, migdały z Prowansji, czekolada mleczna 33%, mleko w proszku pełne, pasta kakaowa (ziarna kakao), mleko odtłuszczone w proszku, substancja do pokrywania: lak, guma arabska, proszek kakaowy, masło, ekstrakt waniliowy z ziarnami.
...100 % legalny do spożycia w Unii Europejskiej (UE)
BEZ THC (0% THC) Brak działania narkotycznego
Wyprodukowano w UE
Składniki: masa kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, nasiona konopi, proszek kakaowy, masa kakaowa minimum 70%. Może zawierać śladowe ilości orzechów, składników pszenicy oraz śladowe ilości mleka w proszku. Z ekologicznych upraw.
Rozpieść się tą pyszną ciemną czekoladą konopną z upraw ekologicznych, z pikantnymi i słodkimi kawałkami konopi.
Zawartość: 100g...