...aby nie rezygnować z smaku czekolady w ulubionych deserach. To zdrowsza opcja niż kakao czy czekolada instant, które są zazwyczaj rafinowane i zawierają cukier. Dzięki czystości, jego właściwości przeciwutleniające, które zapobiegają starzeniu się i degradacji komórek, pozostają nienaruszone. Jest również bardzo energetyczny dzięki poziomom teobrominy.
Nasz kakao można używać w prawie każdym jedzeniu i zastępować kakao w prawie wszystkich przepisach, co jest przydatne do wszelkiego rodzaju słodyczy, takich jak brownie, keksy, ciasta, gorąca czekolada, trufle itp.
MOQ: 20kg...
...CaterPoint.de - 100 pojedynczych porcji proszku do napoju kakaowego
Hellma Café Express Kakaotrunk 100 sztuk
Dzięki aromatycznemu napojowi kakaowemu od HELLMA, Twoi goście w mgnieniu oka mogą cieszyć się gorącą czekoladą
łatwe przygotowanie
wysokiej jakości składniki
cukier i kakao certyfikowane przez Fairtrade
Napój kakaowy HELLMA jest idealnie porcjowany do przygotowania jednej filiżanki i doskonale nadaje się do użycia w Welcome Tray w hotelowym pokoju.
Wystarczy zalać gorącą wodą i jest gotowy do picia.
1 opakowanie = 100 porcji po 28 g
EAN: 04003148199809...
...To dodatku smakowego z naturalnym aromatem, który w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatku smakowego) pełni rolę składnika nadającego smak do produkcji mieszanki lodowej.
Składniki
Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, kakao 48% (proszek kakaowy, regulator kwasowości węglan potasu), środki zagęszczające (mąka z nasion...
...Karmelowy Fudge z Kakao (15%) i Olejkiem Miętowym
Wykwintny, gorzki fudge kakaowy o smaku mięty. Bardzo brytyjski, bardzo smaczny.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, ŚMIETANA, proszek kakaowy, masa kakaowa, aromaty.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1525kJ/ 360kcal
Tłuszcz 11g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6g
Węglowodany 64g
w tym cukry 57g
Białko 2g
Sól <0,1g ...