Francja, Agen Cedex 9
230km
SOJAMI został założony w 1997 roku przez Jean-Jamesa GARREAU, doktora biologii. Specjalizujemy się w laktofermentacji soi, produkując pełną gamę roślinnych specjałów na bazie soi ekologicznej uprawianej w południowo-zachodniej Francji, pochodzącej z nie-GMO. Laktofermentacja soi to unikalny proces, który oferuje wyjątkowe korzyści odżywcze i smakowe: zwiększoną przyswajalność soi, tofu i jego specjałów, bogactwo aktywnych probiotyków, rzemieślniczą produkcję, która szanuje produkt, bogactwo białka i Omega 3, smaki serowe, naturalny brak cholesterolu, laktozy i glutenu.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play