Francja, Agen Cedex 9
194km
SOJAMI został założony w 1997 roku przez Jean-Jamesa GARREAU, doktora biologii. Specjalizujemy się w laktofermentacji soi, produkując pełną gamę roślinnych specjałów na bazie soi ekologicznej uprawianej w południowo-zachodniej Francji, pochodzącej z nie-GMO. Laktofermentacja soi to unikalny proces, który oferuje wyjątkowe korzyści odżywcze i smakowe: zwiększoną przyswajalność soi, tofu i jego specjałów, bogactwo aktywnych probiotyków, rzemieślniczą produkcję, która szanuje produkt, bogactwo białka i Omega 3, smaki serowe, naturalny brak cholesterolu, laktozy i glutenu.
Francja, Paris
102km
...zaburzeniami krzepnięcia lub doświadczających masywnych krwawień. Jako światowy lider w zakresie frakcjonowania, CSL Behring produkuje i sprzedaje leki pochodne z osocza, a także białka rekombinowane w trzech obszarach terapeutycznych: krzepnięcia, immunologii i intensywnej terapii. Jako spółka zależna CSL Limited, laboratoria biotechnologiczne inwestują w badania i rozwój oraz opracowują innowacyjne białka terapeutyczne, takie jak czynniki krzepnięcia o przedłużonym czasie półtrwania (poprzez fuzję z albuminą).
Francja, Paris
103km
... producentem świeżej AQUAFABY we Francji, roślinnego zamiennika białka jajka, który nadaje się zarówno do kuchni, jak i do barów czy cukierni. Jako autoryzowani magazynierzy, jesteśmy w pełni uprawnieni do opracowywania linii produktów alkoholowych lub bezalkoholowych zgodnych z Twoim wizerunkiem.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play