Francja, Rabastens De Bigorre
146km
...Pasztet z wątróbki drobiowej z rodzynkami w 180g - Jean Brunet...
Francja, Astaffort
84km
Le Grand Bluff : Uniwersum gastronomiczne wegańskie i bio Zanurz się w smakowitym i zaskakującym uniwersum Le Grand Bluff! Odważyliśmy się na nowo zinterpretować klasyki francuskiej gastronomii w wersji 100% roślinnej i bio. Le Grand Bluff to nie tylko marka, to pasjonujący ruch na rzecz zrównoważonego żywienia, szanującego środowisko, zwierzęta i Twoje zdrowie. Odkryj naszą innowacyjną gamę pro...
Francja, Malataverne
246km
...Produkt z Kraju Basków Składniki: wątróbka, karkówka i tłuszcz wieprzowy, rehydratowane borowiki 4%, jajko, cebula, sól, dekstroza, aromaty, pieprz, czosnek, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu i disodowy inozynian, papryka. mięso wieprzowe pochodzi z Francji. Pasztet z borowikami to tradycyjny przepis z naszych wsi. Możesz go również podać, inspirując się "banderillas" z pasztetu z borowikami, guindillas i pimientos del piquillo z Nawarry. Odkryj autentyczność pasztetu o charakterze, aromatyzowanego borowikami. Podawaj pasztet z borowikami na przystawkę lub jako aperitif. Smacznego ))...
Francja, Auros
155km
...Pasztet z wątróbką kaczą 20 % Pasztet weekendowy, słoik 175 g, 20 % wątróbki kaczej. Wyprodukowany przez ESAT z Périgord (instytucja wspierająca reintegrację osób z niepełnosprawnościami). Składniki: tłuszcz i chude mięso oraz wątroba wieprzowa z regionu Południowo-Zachodniego IGP, wątróbka 20 %, sól, pieprz. Oferujemy również w tym samym formacie: Pasztet Baskijski z papryką Espelette, Pasztet...
Francja, La Fouillade
34km
...Wszystkie nasze świnie są certyfikowane w rolnictwie ekologicznym. Są karmione zbożami certyfikowanymi AB pochodzącymi z naszej farmy. Nasz pasztet wiejski jest pakowany w szklany słoik o pojemności 180g lub 350g. Gwarancja bez laktozy i bez soli nitrytowych. Termin przydatności do spożycia: minimum 1 rok.
Francja, Sendets
148km
...Produkt aperitif wysokiej jakości, wytwarzany z papryki Espelette i innych przypraw. W temacie wysokiej jakości aperitifów oferujemy pasztet wieprzowy z czosnkiem czarnym. Przepis odzwierciedla wielką sztukę kulinarną i subtelnie łączy aromaty czosnku czarnego, papryki Espelette i pieprzu. Zamów online, dostawa w ciągu 48 godzin. Składniki: chude mięso wieprzowe*, wątróbka wieprzowa, tłuszcz...
Francja, Objat
134km
Firma rzemieślnicza z siedzibą w Corrèze od 1979 roku. Produkcja konserw z kaczki i gęsi - Półsurowe lub konserwowe całe wątróbki z kaczki, naturalne lub z truflami z Périgord, bloki wątróbki. - Całe wątróbki z gęsi w puszkach, naturalne lub z truflami - Specjały z wątróbką: figi nadziewane wątróbką, medaliony z wątróbki, pasty z wątróbką, rillettes z kaczki z wątróbką, przepiórki nadziewane wątró...
Francja, Bordeaux
198km
...Wszystkie treści naszych zestawów są modułowe, zgodnie z Twoimi życzeniami i budżetem. Nie wahaj się zgłaszać swoich próśb. Personalizacja Twojego zestawu może odbywać się na dwa sposoby: poprzez grawerowanie laserowe lub sitodruk (kolory). Minimalna ilość: 10 zestawów Domena Dom - Cheverny 75 cl Rillettes z dzikiego łososia z solą morską 90g Cèpenade z czarnymi oliwkami z Nyons 90g Pasztet z wędzonego piersi kaczki 180g Miód z Bretanii 125g Sól morska z Guérande IGP 125g Mini calissons naturalne - pudełko 12 sztuk Zestaw w drewnie, z surowym lub spersonalizowanym zamknięciem...
Francja, Cambiac
67km
...Wszystkie nasze kaczki są hodowane na ponad 20000 m2 parku. Gospodarstwo rodzinne prowadzące hodowlę w autarkii, karmienie kukurydzą białą, zatwierdzona konserwacja. Nasza polityka opiera się na jakości hodowli oraz ścisłej identyfikowalności żywności pochodzącej od zwierząt. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Oferujemy gamę produktów w puszkach, które pochodzą wyłącznie z naszej hodowli: foie gras, pasztet, galantyna, konfitury.
Francja, Le Rouget
96km
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play