Francja, Rabastens De Bigorre
146km
Jeśli jesteś dystrybutorem, delikatesami, GMS, hurtownikami? Nie wahaj się z nami skontaktować. Z ponad stuletnim doświadczeniem i unikalnym know-how, Conserverie du Sud wyróżnia się jako pierwszy producent pasztetów na bazie wieprzowiny oraz jedyny, którego zasięg jest krajowy i międzynarodowy. Conserverie du Sud nawiązała lokalny sojusz i zaopatruje się w mięso wieprzowe z certyfikatem od...
Francja, La Fouillade
34km
Jesteśmy dumni z bycia producentami produktów rolnych ekologicznych, w tym wieprzowiny i piwa. Wszystkie nasze świnie są hodowane zgodnie z tymi normami, otrzymując paszę składającą się wyłącznie z certyfikowanych zbóż pochodzących z naszej własnej farmy. Ich dobrostan jest dla nas priorytetem, a one żyją w komfortowych warunkach z posłaniem ze słomy, mając również dostęp do przestrzeni na zewnątr...
Francja, Laguiole
121km
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Francja, Le Rouget
96km
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Pamiers
106km
Firma powstała w 1984 roku, kiedy to dokonano zakupu małej lokalnej firmy wędliniarskiej w Ariège. Przez wiele lat rodzina Commenges zajmowała się sprzedażą wysokiej jakości produktów wędliniarskich. I to w 2000 roku, na początku nowego wieku, korzystając z naszego długiego doświadczenia w przetwórstwie mięsa wieprzowego, postanowiliśmy sami zostać producentami. Tak powstała wędlina Commenges. Dzi...
Francja, Parlan
91km
Francja, Trie Sur Baise
138km
CHARCUTERIE ADER w Trie sur Baïse w Hautes Pyrénées powstała w 1926 roku i istnieje od 4 pokoleń. CHARCUTERIE ADER specjalizuje się w produkcji domowych kiełbas z czystego wieprzowiny. Dom Ader, znany oczywiście w regionie, ale także cieszący się renomą w całym kraju, ponieważ znawcy nie wahają się zjechać z drogi, aby spróbować przysmaków, które oferuje, rzeczywiście potrafił zmodernizować swoją ...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play