• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kakao

Wyniki dla

Kakao

FrancjaMarsylia, Monako i Prowansja-Alpy-Lazurowe WybrzeżeProducent/wytwórca
  1. SARL MANON

    Francja

    Firma SARL MANON, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Jest również obecna w dziedzinach czekolada produkcji rzemieślniczej, czekolada, czekoladki luksusowe, i słodycze. Ma siedzibę w Peyruis, Francja.

  2. CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD

    Francja

    Firma CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Jest również obecna w dziedzinach produkcja rzemieślnicza cukierków czekoladowych. Ma siedzibę w Venelles, Francja.

  3. KAOKA

    Francja

    Firma KAOKA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna. Jest również obecna w dziedzinach Kakao i czekolada, Czekolada, Wyroby czekoladowe, Kakao i czekolada, Czekolada, i Wyroby czekoladowe. Ma siedzibę w Carpentras, Francja.

  4. CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE

    Francja

    Firma CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby cukiernicze, Wyroby cukiernicze, Krem kasztanowy, kasztany smażone w cukrze, i słodycze. Ma siedzibę w Collobrieres, Francja.

  5. CORSIGLIA FACOR

    Francja

    Firma CORSIGLIA FACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Kakao i czekolada, i Kakao i czekolada. Ma siedzibę w Aubagne, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CHOCOLATERIE DE PUYRICARD

    Francja

    Firma CHOCOLATERIE DE PUYRICARD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Ma siedzibę w Aix En Provence, Francja.

  2. CONFISERIE MAUREL

    Francja

  3. SAS CHOCOLATERIE DE PUYRICARD

    Francja

  4. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma GAZIGNAIRE od 1865 roku zajmuje się produkcją skoncentrowanych ekstraktów aromatycznych oraz aromatów naturalnych lub biologicznych, specjalizując się w wytwarzaniu ekstraktów z wanilii, kakao, kawy, fasoli tonka. Od ponad stu lat eksportujemy nasze produkty na cały świat, dla naszych klientów pracujących w przemyśle produkcji substancji zapachowych, rolno-spożywczym, kosmetycznym, a także dla dystrybutorów składników spożywczych, począwszy od 5 kg do wielu ton.

  5. DRAGEES REYNAUD

    Francja

    Specjały w polewie czekoladowej (czarna, mleczna, krem nugatowy, karmel, nadziewana…) oraz perły dekoracyjne (srebrne, złote, wielokolorowe, w środku cukrowe lub czekoladowe), serduszka czekoladowe wielokolorowe. Pracujemy z wyselekcjonowanymi migdałami: Avola, migdały francuskie i hiszpańskie, wybrane ze względu na ich oryginalność i na ich smak. Jeżeli chodzi o nasze specjały czekoladowe, pracujemy z czekoladą ekstra wykwintną. Surowcem do naszych drażetek czekoladowych jest kakao 70%