• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieso

Wyniki dla

Mieso

FrancjaMarsylia, Monako i Prowansja-Alpy-Lazurowe WybrzeżeProducent/wytwórca
  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. SARL RINJONNEAU & FILS

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1985 roku, specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji kiełbas na specjalne zamówienie, zarówno cienkich, jak i grubych. Jesteśmy dumni z oferowania wyrobów wysokiej jakości, w 100% lokalnych i francuskich, znanych na świecie i nagrodzonych medalami w 2018 roku i w 2023 roku. Z siedzibą w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łączymy tradycję i doskonałość, proponując Ci najlepsze kiełbasy. Nasza strona e-commerce jest zaprojektowana tak, aby wyjść naprzeciw potrzebom osób prywatnych, oferując jednocześnie przestrzeń dla klientów profesjonalnych: dystrybutorów, partnerów, serowarni, sklepów mięsnych, delikatesów, małych sklepów i supermarketów.

  3. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Francja

    Firma LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Sisteron, Francja.

  4. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

    Francja

    Firma FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Bydło rzeźne. Jest również obecna w dziedzinach mięso wołowe, Jagnięcina, ritual slaughter, i halal. Ma siedzibę w Marseille, Francja.

  5. DUFOUR SA

    Francja

    Firma DUFOUR SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Reillanne, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. LE SECHOIR DES ALPES

    Francja

    Firma LE SECHOIR DES ALPES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Manosque, Francja.

  2. DAVIN CONSERVERIE

    Francja

    Firma DAVIN CONSERVERIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso konserwowe. Jest również obecna w dziedzinach sosy. Ma siedzibę w Carpentras, Francja.

  3. ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, i Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Avignon Cedex 3, Francja.

  4. ETS RICHAUD

    Francja

    Firma ETS RICHAUD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Podroby, i Podroby. Ma siedzibę w Valensole, Francja.

  5. STE EXPL ABATTOIR MUNICIPAL

    Francja

    Firma STE EXPL ABATTOIR MUNICIPAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Sisteron, Francja.

  1. GASTRONOMIE PROVENCALE

    Francja

    Firma GASTRONOMIE PROVENCALE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, i Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Aix En Provence, Francja.

  2. MIDI CHARCUTERIE MICHAR

    Francja

  1. SALAISONS DU CHAMPSAUR SARL

    Francja

  2. LA SALAISON PERTUISIENNE

    Francja

  3. SARL PONS PRODUCTION

    Francja

  4. SARL RIGAULT ET CIE

    Francja

  5. BOYAUDERIE TRIPERIE MEDITERRAN EENNE

    Francja