• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieso

Wyniki dla

Mieso - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  4. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

  5. KRILL

    Francja

    Firma KRILL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach mięso, i mięso wołowe. Ma siedzibę w Brive Cedex, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SARL RINJONNEAU & FILS

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1985 roku, specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji kiełbas na specjalne zamówienie, zarówno cienkich, jak i grubych. Jesteśmy dumni z oferowania wyrobów wysokiej jakości, w 100% lokalnych i francuskich, znanych na świecie i nagrodzonych medalami w 2018 roku i w 2023 roku. Z siedzibą w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łączymy tradycję i doskonałość, proponując Ci najlepsze kiełbasy. Nasza strona e-commerce jest zaprojektowana tak, aby wyjść naprzeciw potrzebom osób prywatnych, oferując jednocześnie przestrzeń dla klientów profesjonalnych: dystrybutorów, partnerów, serowarni, sklepów mięsnych, delikatesów, małych sklepów i supermarketów.

  2. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

    Francja

    Verified by europages badge

    Francuska firma specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat rodzinna firma koncentruje się na dobrostanie zwierząt ii jakości. Przepiórki rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane na miejscu. Używamy lokalnych pokarmów roślinnych. Nasze umiejętności polegają zarówno na selekcji zwierząt, jak i na dobrych warunkach chowu.Sprzedajemy wszystkie nasze świeże/mrożone produkty we Francji, Europie i na daleki Eksport

  3. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Sarrola-Carcopino, Francja.

  4. PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Tworzywa sztuczne - opakowania. Jest również obecna w dziedzinach Opakowania spożywcze, Żywność - import-eksport, tacki plastikowe do żywności, Tacki spożywcze, Tacki zamykane, Pude?ka z zawiasem, produkcja opakowa? termoformowanych na specjalne zamówienie, Opakowania spożywcze, i tacki zamykane do pakowania pró?niowego. Ma siedzibę w Auray, Francja.

  5. ARAMENDI

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma ARAMENDI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Hodowla bydła - usługi. Jest również obecna w dziedzinach Uprawa ziemi - usługi rolnicze, owce, Jagnięcina, Uprawa ziemi - usługi rolnicze, i mięso jagnięce. Ma siedzibę w Hasparen, Francja.

  1. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  2. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  1. LE BATISTOU SA

    Francja

    Firma LE BATISTOU SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, kiełbasa, handel surowymi szynkami, i sucha kiełbasa. Ma siedzibę w Saint-André-Le-Puy, Francja.

  2. GOURMET FOOD FRANCE

    Francja

    Firma GOURMET FOOD FRANCE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Ma siedzibę w Paris, Francja.

  3. SAS LE REVELOIS

    Francja

    Firma SAS LE REVELOIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso konserwowe, Mięso konserwowe, Preserves, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Revel, Francja.

  4. ETABLISSEMENTS SUDREAU

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS SUDREAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, mięso kaczki, dostawcy potraw cassoulet, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Cahors, Francja.

  5. JEAN LARNAUDIE

    Francja

    Firma JEAN LARNAUDIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, regional dishes and specialities, i Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Ma siedzibę w Figeac, Francja.

  6. MAISON CONQUET

    Francja

    Firma MAISON CONQUET, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny, mięso wołowe, mięso cielęce, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Laguiole, Francja.

  7. VALIA

    Francja

    Firma VALIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Ma siedzibę w Queven Cedex, Francja.

  8. GRENIER DES GASTRONOMES

    Francja

    Firma GRENIER DES GASTRONOMES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, dostawcy confit de canard, mięso kaczki, i pasztety z kaczki. Ma siedzibę w Hagetmau, Francja.

  1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Francja

    Firma MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, Szynka, Wyroby masarskie konserwowe, Szynka, mięso kaczki, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Saint-Jean-Le-Vieux, Francja.

  2. FAMILLE DUMECQ

    Francja

    Firma FAMILLE DUMECQ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach dostawcy confit de canard, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, i pasztety z kaczki. Ma siedzibę w Pomarez, Francja.

  3. LA FERME UHARTIA

    Francja

    Firma LA FERME UHARTIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach mięso kaczki, Całe bloki foie gras, zestawy upominkowe, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Barcus, Francja.

  4. AQUITAINE SELECTION

    Francja

    Firma AQUITAINE SELECTION, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach drób, i mięso drobiowe. Ma siedzibę w Bazas, Francja.

  5. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Francja

    Firma LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Sisteron, Francja.

  6. SACOR

    Francja

    Firma SACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny - hurt, eksport szynki, sucha kiełbasa, i kiełbasa. Ma siedzibę w Villefranche De Rouergue, Francja.

  7. CHARCUTERIE BERNIER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE BERNIER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Bressuire, Francja.

  8. O'BOUCHER

    Francja

    Firma O'BOUCHER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny. Ma siedzibę w Saint Brieuc, Francja.

  9. ETS PIERRE OTEIZA

    Francja

    Firma ETS PIERRE OTEIZA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Wędliny i mięso peklowane, Sery, Kiełbasy i parówki, Wędliny i mięso peklowane, wątróbka, i Sery. Ma siedzibę w Les Aldudes, Francja.

  10. VALLÉGRAIN

    Francja

    Firma VALLÉGRAIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Coudray Au Perche, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo