• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieso

Wyniki dla

Mieso

FrancjaTuluza i Południe-PirenejeProducent/wytwórca
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. ETABLISSEMENTS SUDREAU

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS SUDREAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, mięso kaczki, dostawcy potraw cassoulet, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Cahors, Francja.

  4. JEAN LARNAUDIE

    Francja

    Firma JEAN LARNAUDIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, regional dishes and specialities, i Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Ma siedzibę w Figeac, Francja.

  5. MAISON CONQUET

    Francja

    Firma MAISON CONQUET, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny, mięso wołowe, mięso cielęce, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Laguiole, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SAS LE REVELOIS

    Francja

    Firma SAS LE REVELOIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso konserwowe, Mięso konserwowe, Preserves, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Revel, Francja.

  2. SACOR

    Francja

    Firma SACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny - hurt, eksport szynki, sucha kiełbasa, i kiełbasa. Ma siedzibę w Villefranche De Rouergue, Francja.

  3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Francja

    Firma STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, produkty żywnościowe konserwowe, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Castres, Francja.

  4. BOUSQUET A. SARL

    Francja

    Firma BOUSQUET A. SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Rzeźnie i wędliniarnie - maszyny i urządzenia. Jest również obecna w dziedzinach Ćwiartowanie mięsa, Ćwiartowanie mięsa, mięso - hurt, i maszyny do cięcia i rozbierania mięsa. Ma siedzibę w Luc La Primaube, Francja.

  5. SAS MICOULEAU

    Francja

    Firma SAS MICOULEAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, i dostawcy potraw cassoulet. Ma siedzibę w Beaumont De Lomagne, Francja.

  1. OBERTI

    Francja

    Firma OBERTI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Szynka. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  2. MAISON MILHAU

    Francja

    Firma MAISON MILHAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, Pasztety i pasztetówki, i Składniki spożywcze do mieszanek peklujących. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  1. CHARCUTERIE ROUCH

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ROUCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, i Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Ma siedzibę w Foix, Francja.

  2. SA SEIGNEURIE & FILS

    Francja

    Firma SA SEIGNEURIE & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny - hurt, Pasztety i pasztetówki, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Fonsorbes, Francja.

  3. CHARCUTERIE COMMENGES

    Francja

    Firma CHARCUTERIE COMMENGES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i regionalne wyroby rzeźnicze. Ma siedzibę w Pamiers, Francja.

  4. CHARCUTERIE ADER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ADER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i artykuły dla kateringu. Ma siedzibę w Trie Sur Baise, Francja.

  5. RAMOND & FILS

    Francja

    Firma RAMOND & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Mięso z rzeźni i świeży drób, dostawcy gotowych dań, wina, i Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Ma siedzibę w Caylus, Francja.

  6. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS G. BORIES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, szynka, i kiełbaski. Ma siedzibę w Plaisance, Francja.

  7. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Francja

    Firma SA SALAISONS PYRENEENNES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Peklowanie mięsa - urządzenia, Szynka, Peklowanie mięsa - urządzenia, i szynka górska. Ma siedzibę w Ibos, Francja.

  8. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Francja

    Firma SA SALAISONS DU LACAUNAIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Szynka, Pasztety i pasztetówki, Wędliny i mięso peklowane, Szynka, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  1. SALAISONS DE L'ADOUR

    Francja

    Firma SALAISONS DE L'ADOUR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w LOUEY, Francja.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS CANCE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso konserwowe, Wyroby masarskie konserwowe, Mięso konserwowe, i Wyroby masarskie konserwowe. Ma siedzibę w Villeneuve, Francja.

  3. LE TRIPOUX GASCON

    Francja

    Firma LE TRIPOUX GASCON, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Beaumarches, Francja.

  4. REGIE AUTONOME ABATTOIR SAINT CERE

    Francja

    Firma REGIE AUTONOME ABATTOIR SAINT CERE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Podroby, i Podroby. Ma siedzibę w Saint-Céré, Francja.

  5. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Francja

    Firma CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kaczki, i Świeże kaczki. Ma siedzibę w Montauban, Francja.

  6. SOC GOURSAT ET MARTINEZ

    Francja

    Firma SOC GOURSAT ET MARTINEZ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, i Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Creysse, Francja.

  7. SARL FOUR GASSIE FRERES

    Francja

    Firma SARL FOUR GASSIE FRERES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  8. STE PORC MONTAGNE

    Francja

    Firma STE PORC MONTAGNE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Ste Radegonde, Francja.

  9. CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL

    Francja

    Firma CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Lanuéjouls, Francja.

  10. AVEYRON BOYAUX

    Francja

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo