...Odkryj nasze produkty nagrodzone na Światowym Festiwalu Kiełbasy edycja 2023.
MEDAL ZŁOTY Kiełbasasucha z ziołami prowansalskimi
MEDAL SREBRNY Kiełbasasucha z czystego mięsa wieprzowego
MEDAL SREBRNY Kiełbasasucha
MEDAL SREBRNY Chorizo łagodne
Mały + :
Idealne pudełko, aby urozmaicić smaki i aromaty, które uzależni cię!
UGS:2200056000000-1
Waga:1,2 kg
Precyzja dotycząca wagi: Produkt...
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasasucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron.
COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Rodzina produktów stworzona w najczystszej tradycji górskich wędlin. Opracowana z najlepszych kawałków mięsa, nasza gama Grande Tradition jest kwintesencją rzemiosła Batistou.
SZYNKI
Nasze szynki pochodzą wyłącznie z rygorystycznie wyselekcjonowanych francuskich świń i inspirowane są okrągłym krojem zwanym „Parme”. Umiarkowanie solone i ręcznie wcierane w suchą sól, następnie powoli suszone z...
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji.
SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd.
Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent.
Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune
Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc.
Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasasucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.