Francja, Sarrola-Carcopino
153km
Firma Salaisons Joseph Pantaloni, producent wędlin rzemieślniczych w pobliżu Ajaccio, zapewnia sprzedaż hurtową dla profesjonalistów, a także sprzedaż bezpośrednią dla klientów indywidualnych. Producent produktów korsykańskich, Salaisons Joseph Pantaloni promuje rzemieślnicze wyroby z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni produkuje wędliny i kiełbasy korsykańskie wysokiej jakości, wyłącznie z...
Francja, Rillieux La Pape
218km
Patrimoniam to wytwórnia wędlin z francuskiego dziedzictwa BIO, BEZ NITRYTÓW, w większości oparta na lokalnych mięsach. Zaczynamy od zagrożonego arcydzieła naszego lyonńskiego dziedzictwa: prawdziwego kiełbasy lyonńskiej. Jesteśmy zaangażowani w współpracę z profesjonalistami i konsumentami, którzy, podobnie jak my, pragną prawdziwych produktów „smakowitych” i szanujących naturę. Patrimoniam...
Francja, La Fouillade
183km
Jesteśmy dumni z bycia producentami produktów rolnych ekologicznych, w tym wieprzowiny i piwa. Wszystkie nasze świnie są hodowane zgodnie z tymi normami, otrzymując paszę składającą się wyłącznie z certyfikowanych zbóż pochodzących z naszej własnej farmy. Ich dobrostan jest dla nas priorytetem, a one żyją w komfortowych warunkach z posłaniem ze słomy, mając również dostęp do przestrzeni na zewnątr...
Francja, Saint-André-Le-Puy
169km
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Francja, Vigan (Le)
135km
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Francja, Parthenay
199km
Favid dąży do stworzenia trwałej i spersonalizowanej relacji z każdym ze swoich klientów, mając na celu zaoferowanie im produktów najlepiej odpowiadających ich potrzebom w zakresie składu, prezentacji i opakowania. Nasza działalność: Proponowanie przemysłowi spożywczemu gamy surowych i gotowanych PAI, które umożliwiają rozwój nowych produktów gotowych oraz poprawę jakości i kosztów istniejących re...
Francja, Lacaune
246km
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Le Rouget
114km
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Laguiole
145km
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Francja, Frespech
201km
Rodzinna firma SOULEILLES FOIE GRAS produkuje foie gras z pokolenia na pokolenie. Tradycyjne hodowle, zdrowa dieta, szanowanie zwierząt podczas karmienia oraz unikalne rzemiosło pozwalają firmie na produkcję produktów najwyższej jakości. Oprócz foie gras, firma oferuje swoim klientom terriny, pasztety, kremy z foie gras, piersi, kiełbasy, skwarki, żołądki, paski z kaczki, tournedos z kaczki, kiełbasy z kaczki, kotlety z kaczki itd. Oferuje również wykwintne dania.
Francja, MONTREUIL BELLAY
222km
Producent andouillettes dla dużych powierzchni handlowych, RHD, gastronomii, hurtowników, centrali zakupowych. Producent andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel oraz andouillettes Champenoises z czystej wieprzowiny. Andouillettes regionalne 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Andouillettes la Saumuroise 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Producent białej kiełbasy w tradycyjnym stylu, ekstra chudych kiełbas pakowanych próżniowo. Andouillettes z Saumur Champigny pakowane próżniowo. Producent wędlin dla dużych powierzchni handlowych, RHD...
Francja, Aurillac Cedex
110km
Francja, Parlan
117km
Francja, Pradelles
186km
Francja, Ste Foy L Argentiere
185km
Francja, Lacaune
246km
Francja, La Talaudière
186km
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play